Seplecan il inlocuieste pe Uioreanu in fruntea judetului

Comentarii

blondu

31.05.2014 17:42

peste putin timp isi vor da seama ce greseala enorma au facut , pana atunci noi , simplii oameni de rand care cu munca noastra de zi cu zi le sprijinim traiul pompos , noi vom sta , ca doar nu suntem mai presus ca legea sa ieism in strada , asa cum fac statele civilizate Oare mai e nevoie sa zic ce fel de om e sepecanu asta sau cam stie lumea de el ?? El care vindea anabolizante in scoli , el a ajuns in fruntea consiliului , oare daca ma duc si violez ceva minora ma pun astia pesedinte??tara noastra mult iubita esti pe drumul cel bun  

ush

31.05.2014 18:43

vai de viata noastra.... daca ajunge analfabetul asta presedinte la consiliul judetean. mai bine cu boc decat asta presedinte .... e absolut revoltator cum un individ ca asta ajunge presedinte absolut scarbit de toti. inainte nu ne pupam cu pdl ca-s rai acum ne pupam cu ei ca-s buni si cireasa de pe tort individul ala abject presedinte. Mi-e sila de voi asa zisi liberali.

Lae

31.05.2014 19:48

Adica dupa rezultatul alegerilor de saptamana trecuta PNL si PDL il sustin in fruntea judetului pe analfabetul asta ? Eu cred ca asta e sfarsitul celor doua partide in Cluj Napoca !

Adauga comentariu