Seplecan ii cere lui Oleleu sa-si faca publice realizarile

Mihai Seplecan, consilierul judetean care ravneste la functia de sef al judetului, ii cere socoteala vicelui demisionar pentru proiectele ratate ale Consiliului Judetean.

“Observ ca este mare jale declarativa dinspre cei care au reusit sa faca praf proiecte europene ale judetului, profitand complice sa-si rezolve partipriurile politice, de un aparat de specialitate cam indolent. Ca jalea se revarsa dinspre PSD Cluj pana la folosirea de insulte si invective pe care martoagele lor le actualizeaza prin presa, nu este nimic neobisnuit. Eu, analfabetul, voi citi cu placere ceea ce liderii lor marcanti vor da cu suspinatul in fata procurorilor.
Asa voi sti si voi putea spune si clujenilor cat de muncitori au fost unii, altii, si, mai ales, in folosul cui. Ca pierderea banilor la Tetarom IV, la Proiectul de Transport Intermodal, aruncarea banilor la drumul Rachitele – Ic Ponor, distrugerea Centrului de Management Integrat al Deseurilor, subminarea Aeroportului International Cluj si a polului de dezvoltare regionala Cluj, prin diverse tertipuri, plus lipsa de interes in intabularea bunurilor judetului, inclusiv dupa ce s-a dat o sentinta judecatoreasca definitiva si irevocabila, numai in interesul clujenilor nu s-a facut. Invectivele si insultele la adresa mea sunt provocate de spaima celor care stiu sigur ca, odata ajuns in fruntea judetului, voi lucra transparent si nu voi uita deloc ceea ce am zis public pana acum: este timpul ca clujenii sa-si recupereze pagubele, vinovatii sa plateasca”, a transmis Seplecan printr-un comunicat de presa.

Acesta ii cere lui Oleleu sa prezinte public ceea ce “a realizat manuind sapa in toate proiectele Clujului”.

“La final de mandat clujenii merita sa stie care sunt proiectele personale ale harnicului domn Oleleu, cate le-a initiat si cate s-au finalizat. Multumesc”, a transmis copresedinte executiv PNL Cluj.

Comentarii

cornel

11.05.2015 12:13

prima oara sa-si faca Seplecan public CV-ul. Cand inca era doar suportul de mapa al lui Marius Nicoara postarile lui pe Facebook erau cu mai multe greseli gramaticale decat cele ale Mariei Grapini. 

cetatean de Cluj

11.05.2015 18:37

Tragicomedie!"Scena CJ Cluj - doar pentru actori desueti"Ce cauta astfel de imberbi la fraiele unui judet in Mileniul al III-lea? Ma intreb mereu si voi gasi acelasi raspuns: lipsa noastra de reactie. Se pare ca ne place sa fim spectatori la dramele pe care acesti mascarici ni le prefigureaza. Traiesc totusi, cu speranta, ca insulta acestor indivizi la adresa inteligentei native a romanilor si a eforturilor intelectuale si materiale ale tinerilor dotati sau respunsabili civic, va ajunge la limita si timpul actiunilor de expuzare a impostorilor din functiile publice locale si judetene sa se apropie, ca este prea mult, prea mult, prea mult... 

Adauga comentariu