Seplecan cere explicatii: De ce nu s-a facut hotelul UTI de la Aeroport

Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Mihai Seplecan, cere explicatii conducerii Aeroportului International Avram Iancu Cluj in privinta contractului incheiat cu SC UTI Facility Management, care prevedea construirea parcarilor si a unui hotel de patru stele la Aeroport.

Totodata, presedintele Consiliului Judetean Cluj a solicitat directiilor de resort din cadrul aparatului de specialitate al Consiliului Judetean Cluj sa analizeze contractul anterior mentionat, urmand a avea in vedere in mod obligatoriu elementele care privesc formularea clauzelor contractuale/respectarea clauzelor contractuale, eficienta incheierii contractelor si a actelor aditionale, modul de derulare a contractelor/urmarirea modului de derulare a contractelor.

„Intrucat la mijloc este vorba despre bani publici, cred cu toata convingerea ca clujenii sunt mai mult decat indreptatiti sa stie de ce, dupa mai bine de cinci ani de la incheierea contractului, investitiile care faceau obiectul contractului, respectiv parcarile si hotelul de patru stele de la Aeroport, nu sunt inca finalizate. Sunt extrem de nemultumit de ceea ce s-a intamplat si, cu certitudine, cei responsabili vor trebui sa dea explicatie cu privire la modul mai mult decat defectuos de derulare a acestui contract. Reamintesc in acest context faptul ca, inca din perioada in care eram consilier judetean, am cerut rezilierea acestui contract. Desigur, demersul meu nu se va opri aici ci va viza si alte contracte care prin modul in care au fost incheiate sau implementate ar putea sa afecteze interesul public” a declarat presedintele Consiliului Judetean Cluj, Mihai Seplecan.

 

Comentarii

Naiba

31.10.2015 22:00

Scoateti-i naibii pe UTI astia din Cluj. Nu poti duce pe cineva la aeroport si sa-l lasi civilizat si apoi sa iesi din parcare fara sa cotizezi la nesimtiti. Inainte primele 10 min. erau gratis. UTI astia umfla sute de lei zilnic doar ca ridica 2 bariere.

Adauga comentariu