Senzație la București! Spania a venit cu Manolo „el del bombo”, România îl trimite în peluză pe Emil „el del boco”

România se duelează în această seară cu Spania, într-un meci vital pentru calificarea la Europeanul de fotbal din 2020.

Pe lângă faptul că au un super lot cotat la 1 miliard de euro, spaniolii vor avea de partea lor și talismanul norocos, cel mai cunoscut suporter-toboșar din lume: Manolo „el del bombo”. 

Conform GSP.ro, Manolo va bate toba timp de 90 de minute și va crește șansele Spaniei de a câștiga cu 10% (conform specialiștilor în domeniu). La auzul acestei vești, oficialii FRF au înroșit telefoanele și au obținut promisiuni din partea Guvernului că vor scoate de la naftalină arma secretă a României, păstrată doar pentru momente excepționale: cel mai cunoscut suporter-toboșar din țară: Emil „el del boco”. 

„Domnul Burleanu crede cu tărie în șansele României de a obține un rezultat favorabil în fața Spaniei. Doar că, spaniolii joacă murdar și l-au adus la București pe Manolo „el del bombo”. Șefii de la FRF s-au întrunit de urgență într-o ședință secretă și au stabilit că avem nevoie de Emil „el del boco”, de experiența lui în a bate toba la meciuri. În aceste condiții, toți speră ca șansele să fie 50/50”, ne-au declarat surse din anturajul unor femei de serviciu care lucrează la FRF. 

Cine e Manolo „el del bombo”?

Manuel Cáceres Artesero, născut în 1949 în Ciudad Real, Spania. A ratat un singur meci al Spaniei din 1982 până în prezent. Bate toba cu 60 de bătăi pe minut. Crește șansele echipei de a învinge cu 10%. Puterea secretă: la nevoie, bate din palme. 

Cine e Emil „el del boco”?

Emil Boc, născut în 1966 în Răchițele, România. Nu a ratat niciun meci al Simonei Halep din ultimii doi ani. Ocazional, cand situația o cere, merge la meciuri la CFR Cluj și Universitatea Cluj, fiind un bun clujean. Bate toba cu 45 de bătăi pe minut. Crește șansele echipei de a învinge cu 5%. Puterea secretă: la nevoie, bate coasa. 


Adauga comentariu