Senatorul Vasile-Cristian Lungu, presedintele PMP Cluj, scrisoare deschisa Primului Ministru pe tema vaccinarii obligatorii. Alegatorii sunt ingrijorati ca pot fi decazuti din drepturile parintesti

Senatorul Vasile-Cristian Lungu, presedintele PMP Cluj, i-a inaintat Primului Ministru o scrisoare deschisa prin intermediul careia ii adreseaza cateva intrebari punctuale legate de Legii Vaccinarii Obligatorii. Parlamentarul sustine ca a fost contactat de alegatori din circumscriptia pe care o reprezinta in legatura cu declaratiile din ultima perioada ale premierului Mihai Tudose, referitoare la decaderea din drepturile parintesti a celor care refuza vaccinarea.

„In calitate de parlamentar doresc sa ii supun atentiei domnului prim ministru in mod public urmatoarele sase intrebari' afirma senatorul:

1. Sunteti constient ca autoritatile, in cazul deceselor asociate cu epidemia de rujeola din 2017, nu au pomenit nimic de 'conditii medicale pre-existente' ale copiilor decedati? Cu alte cuvinte, din cei 34 de copii decedati, in nici macar un caz rujeola nu a fost singura si principala cauza a decesului. Mai mult de atat in doar 8, din cele 34 de cazuri de rujeola, pe certificatul de deces al acelor copii rujeola apare ca si cauza secundara.

2. Sunteti informat ca autoritatile, prin vocea prezentatoarelor de stiri de la TV, ne spun, de fiecare data cand mai apare cate un deces din cauza rujeolei: 'copilul era nevaccinat'? Dar, nu adauga niciodata 'era nevaccinat, pentru ca afectiunile grave de care suferea nu-l calificau pentru vaccinare'. Si nici 'era nevaccinat, pentru ca nu avea varsta necesara'?

3. Vi s-a comunicat ca toate vaccinurile contin aditivi chimici periculosi iar medicii pediatri nu dau cu usurinta lista de ingrediente a unor vaccinuri inainte de a le administra? Insa parintii au nevoie sa stie ca toate vaccinurile contin substante chimice periculoase, precum aluminiu, mercur si formaldehidace si ele pot duce la leziuni la nivelul creierului. Multe vaccinuri contin cantitati mari de glutamat de monosodiu (GMS), antibiotice si chiar organisme modificate genetic (OMG).

4. Aveti cunostinta de faptul ca firmele producatoare de vaccinuri nu pot fi date in judecata si nu pot fi trase la raspundere pentru daune in Romania? Stiti ca legislatia in vigoare le confera aceasta protectie?

5. Vi s-a adus la cunostinta ca tulpinile virusurilor sufera modificari conform zonelor geografice si populatiilor acelora? Daca da, cum poate fi eficient un vaccin pentru romani facut din tulpini din alte zone ale lumii? Asta pentru ca, dintre toate vaccinurile pe care le doriti obligatorii pentru romani, nici macar unul nu este produs la Institutul Cantacuzino pe fenotipul romanesc.

6. Sunteti constient ca intotdeauna copiii nevaccinati sunt mult mai sanatosi? Studii internationale care au comparat sanatatea copiilor nevaccinati cu cea a copililor vaccinati au aratat in mod repetat ca acestia din urma sunt mai predispusi la alergii, autism, deficiente de comportament, disfunctii autoimune si afectiuni respiratorii. Personal, v-am prezentat un asemenea studiu pe care l-ati ignorant (Pilot Comparative Study on the Health of Vaccinated and Unvaccinated 6-12 Year Old US Children).", arata senatorul in scrisoarea sa adresata Primului Ministru.

Comentarii

Ioana

09.10.2017 11:43

Stiati ca?Vaccinurile se produc si din celule de om.Mai exact, din copii. Avortati vii.Adica ii scot vii din uter. Si iau din ei ce au nevoie, de obicei din plamani.Apoi produc (de exemplu) vaccinul anti rujeola.Si ne cheama medicul de familie sa il injectam pe acel bebe ucis, tocmai in copilasii nostri dragi.Cum sa bagi in copilul tau chiar si cea mai minuscula parte din corpul altui om?Oare se cheama (un fel de) canibalism?Iata ultimele "culmi" pe care a ajuns stiinta!Si ne mai miram de unde asa explozie de cancere si alte boli.Detalii gasiti in aceasta lucrare stiintifica. Este postata pe unul din cele mai respectabile site-uri din domeniu: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4526020/Iata 3 citate:1. Este greu sa gasesti un copil bun de facut vaccinuri din el. Trebuie sa testezi mult, adica sa faci sa sufere multi fetuși: "it is extremely difficult to obtain qualified HDCSs that can satisfy the requirements for the mass production of vaccines".2. Totusi, acesti cercetatori au gasit cu chiu cu vai 9 copilasi numai buni de avortat pentru ca stiinta sa prospere: "we obtained 9 fetuses through rigorous screening".3. Pentru ca treaba sa iasa bine au adoptat o metoda de a-i avorta vii: "induction of labor with the water bag method".In parlament se discuta chiar acum, desi Andreea Esca nu va zice, legea vaccinarii obligatorii.Niste politicieni corupti (financiar) vor sa ne oblige sa ne injectam cu inventii ale unor cercetatori corupti (moral).Inghite-o si pe asta, popor roman! -Octavian PriorocIntreaga procedura a avut loc pentru a obtine fetusul avortat cu denumirea de WALVAX 2 si sunt Organizatii care au luat atitudine din punct de vedere etic http://ethicalresearch.net/…/the-ethics-of-the-walvax-2-ce…/Aceasta stire apare si in Heath Sciences Institute: https://hsionline.com/2015/09/30/vaccines-2/Site-ul CDC recunoaste ca vaccinurile sunt facute din celule de fetusi avortati https://www.cdc.gov/…/do…/appendices/B/excipient-table-2.pdfSunt mult mai multi copii avortati folositi pentru a produce vaccinurile, cum e RA273, adica al 27-lea copil avortat din care s-au preluat 3 tipuri de tesuturi, amintit in scrisoarea catre FDA https://www.fda.gov/…/d…/dockets/06d0383/06D-0383-EC2410.htm

Adauga comentariu