Senatorul USR PLUS, Cristian Bordei primește cabinet parlamentar pentru „fabuloasa” sumă de 67 lei/lună

Pentru că legea le permite, parlamentarii închiriază spații de la Primărie la prețuri care îi lasă cu gura căscată pe cetățenii care plătesc sute de euro pentru garsoniere și apartamente cât cutiile de chibrituri. Senatorul USR PLUS Cluj, Cristian Bordei, aflat la primul mandat, va primi, săptămâna viitoare un spațiu de 135 mp pe care îl va folosi drept cabinet parlamentar. Pentru închirierea acelui spațiu, el va plăti o chirie lunară de doar 67.50 lei/lună.

„Se aprobă atribuirea în regim de închiriere a imobilului situat în municipiul Cluj-Napoca, strada Observatorului nr. 1-3, apart. 84, având suprafața utilă de 135 mp, compus din 3 camere, hol, hol comun cu apartamentele 85, 86, 88 și 93 în favoarea domnului senator Bordei Cristian, în vederea organizării și funcționării Biroului Parlamentar, pe perioada calității de senator, conferită în urma alegerilor din 6 decembrie 2020”, scrie în proiectul de hotărâre.

Valoarea de inventar a imobilului este de peste 613 mii lei.

Chiria va fi calculată conform prevederilor din Hotărârea nr. 238/2009, privind stabilirea chiriilor pentru spațiile cu altă destinație decât cea de locuință proprietatea municipiului.

„Având în vedere că nu toți parlamentarii USR PLUS au închiriat spații de la Primărie pentru cabinetele parlamentare, vin către dumneavoastră cu rugămintea de a prelua solicitarea domnului senator Cristian Bordei de atribuire a imobilului ap. 84 situat pe strada Observatorului nr. 1-3”, scrie în solicitarea transmisă de partid către Primărie.

Adauga comentariu