Senatorul Marius Nicoara trece martea viitoare la ALDE. Va fi “lansat” de Tariceanu care vrea sa vina la Cluj

Saptamana viitoare va fi detonata in sfarsit prima bomba politica la Cluj: desi a negat politicos, Nicoara va trece pe bune la ALDE. Pentru a da si mai mult staif anuntului, Nicoara l-a rugat pe Tariceanu sa vina la Cluj ca sa faca anuntul. Acesta a acceptat de principiu, punand o singura rezerva, aceea ca s-ar putea sa fie miscari interesante in Parlament. Poa’ sa il sune presa cat vrea pe Nicoara, acesta va infirma, noi va spunem insa ca e sigur.

In plus, Nicoara si Tariceanu au dat o lovitura de imagine incredibila de curand (si si pe silent), promitand ajutor si finantare pentru greco-catolicii clujeni care stau cu catedrala neterminata.

Va mai spunem si ca Marius Nicoara si-a luat un consilier de imagine nou, iar planurile sunt sa devina mai agresiv in comunicare si sa aduca peste 15 primari la ALDE.

 

Adevaratul plan? Nicoara la primarie in 2020. Cititi Ziar de Cluj, aici sunt bombele.

 

Comentarii

Paul

13.06.2018 16:35

Gunoi la gunoi, prima proba a rampei ecologice!

Mihai

13.06.2018 20:54

Penal la pensl trage

ursu

15.06.2018 20:28

Un Betiv Ordiar care trebuier condamant.E un Pericol Public. 

Nicolae Pop

14.06.2018 08:20

...Nicoara sa mergi la pensie nu ai facut nimic in parlament doar te-ai delectat la filme si  simtiri porno avand in vedere ca o sa ai o pensie nesimtita ca si tine...

Marcu

18.06.2018 19:46

  Stimati domni   Cum sa nu treaca nicoara in partidul penalilor,era evident.Cum ca va candida in 2020 al primaria Cluj nici ca se poate ,are condamnare definitiva cu suspendare, si daca Constitutia nu trebuie respectata ,atunci cei din presa veti avea un subiect de mediatizat/ Acum e randul presei sa vedem ce face !!!!!  

Adauga comentariu