Senatorul DORMEO. Mihai Gotiu va avea linia sa de perne si saltele. Si romanii simpli vor putea dormi ca senatorii

Lucrurile bune se intampla celor care dorm cu rabdare. Cu siguranta, planetele s-au aliniat in zodia senatorului Mihai Gotiu de la USR Cluj. Si au adormit aliniate.

Dupa ce a fost prins nu o data, ci de doua ori, dormind ca o valiza in gara in ditamai Senatul Romaniei, parlamentarul USR Mihai "Gutza" Gotiu a dat lovitura. Chiar firma DORMEO, specializata in perne, curverturi si pleduri pentru dormit, se gandeste sa il ia ca vedeta de brand pe durduliul senator.

Doamna Corneta Pian, director de produs la Dormeo, ne-a declarat:

"Stiti cum am asteptat un om ca Gotiu? Ca pe un semn divin. In ultimii 27 de ani, multi, foarte multi deputati si senatori au dormit in parlament. Insa cand sa semnam cu ei, ni-i zburatacea presa si bietii parlamentari, tematori sa nu si-o mai ia in freza, stateau smirna in parlament si nu mai dormeau.

Gotiu este primul senator din istoria Romaniei care a dormit de doua ori, cum se spune in popor, ca un neam prost. Ne-a emotionat tupeul sau de a-si asuma dormitul. A transmis clar alegatorilor ca asta are de gand sa faca in Senat: sa doarma. Si de o asemenea stea aveam nevoie. Nu ne interereaza senatorii care picotesc, noi vrem sa grohaie ca Gotiu, sa sforaie, sa ghiorlaie, sa gurguleasca, in fine, sa doarma profesionist. Si astfel am luat decizia de a crea o linie speciala, se va numi Grasanul din Senatul Adormit, un fairy tale modern in care schimbam putin ideea povestii. Gotiu va fi printul gras care doarme in Senat numai pe perne Dormeo. Si va dormi constant, fiindca e atat de nesimtit in somnul sau, incat nimeni nu il va saruta, ca sa il trezeasca. Ar fi fost unul, ala, Dohotaru, dar cu el am semnat clauza de neparticipativitate", a declarat doamna Pian.

 

Adauga comentariu