Senatorul clujean Marius Nicoară, amenințat de judecători cu un mandat de aducere în procesul lui Mihai Seplecan

Conform site-ului monitorulcj.ro, senatorul PNL de Cluj Marius Nicoară a fost atenționat de către judecători cu un mandat de aducere dacă nu se va prezenta la următorul termen în procesul fostului președinte de Consiliu Județean, Mihai Seplecan, judecat pentru fals și uz de fals în scandalul diplomei de licență false.

Luni, la Judecătoria Cluj-Napoca a avut loc un nou termen în dosarul fostului președinte al Consiliului Județean Cluj, Mihai Seplecan, trimis în judecată pentru uz de fals după ce s-ar fi folosit de o diploma de licență falsă să se angajeze. La termenul de ieri, a dat declarații David Ciceo, directorul Aeroortului Cluj, care a afirmat că diploma de licenţă a fostului preşedinte al Consiliului Judeţean, Mihai Seplecan, i-a fost furnizată de către senatorul Marius Nicoară. Chestionat de către avocatul Călin Bichescu, apărătorul fostului preşedinte al Consiliului Judeţean, Ciceo a mai spus că i-a cerut sprijinul lui Nicoară, după ce Seplecan a postat pe pagina sa de socializare mesaje, prin care asocia Aeroportul cu terorismul.

Senatorul clujean Marius Nicoară a fost ameninţat de către judecător cu un mandat de aducere, dacă nu va veni nici la termenul următor pentru a fi audiat în dosarul diplomei lui Seplecan.

Acuzat de către procurori că ar fi folosit o diplomă falsă petru a se angaja, Mihai Seplecan susţine că împotriva sa şi-au dat mâna, pentru a-l îndepărta din funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, fabricându-i acest dosar, un grup de politicieni, judecători, procurori şi poliţişti.

Adauga comentariu