Senatorul Alin Tise ii cere demisia colegului de partid Mihai Seplecan

Senatorul PNL Alin Tise, fost presedinte al Consiliului Judetean Cluj in perioada 2008-2012, solicita, printr-un comunicat de presa, “demisia de urgenta a incompetentului Mihai Seplecan”, actualul presedinte al CJ, coleg de partid cu acesta.

“Nerealizarea in ultimele doua luni a depozitului temporar de gunoaie este responsabilitatea exclusiva a lui Seplecan. Clujul este intr-un blocaj al gunoaielor de nepermis, intrucat interesul public a fost inlaturat in favoarea interesului privat al unei firme. in cateva luni nici o primarie de comuna sau oraş nu va mai avea unde sa depoziteze gunoaiele. Responsabilitatea ii apartine lui Seplecan care trebuie sa demisioneze”, arata senatorul.

Acesta puncteaza ca o regie a CJ, RAADPP putea realiza in decurs de doua luni un depozit temporar de deseuri, “dar obtinerea avizului de mediu a fost blocata la nivelul Agentiei de Mediu/Minister de catre cei care aveau interes sa favorizeze o firma privata”.

“Aflam din presa ca de doua luni, fara mandat de la Consiliul Judeţean Cluj, Seplecan negocia in secret cu o firma privata pentru a prelua ea, fara o procedura transparenta, toate deseurile Clujului. Aflam ca firma respectiva a cumparat teren in secret, utilaje in secret, in baza negocierilor cu Seplecan.
Toate acestea in perioada in care efortul RAADPP de a realiza depozitul temporar şi de a lua teren de la comuna Feleacu a fost sabotat prin blocarea eliberarii avizului de mediu de catre cei interesati sa favorizeze firma privata. Responsabilitatea blocarii RAADPP de a realiza depozitul temporar ii apartine exclusiv lui Seplecan. In mod iresponsabil, in loc sa sustina RAADPP sa realizeze urgent depozitul, el negocia in secret, cu o firma privata. Venirea firmei a fost premeditata, ea avand garantia de la Seplecan ca va primi gestionarea pe cel putin 5 ani de fapt, a tuturor gunoaielor Clujului.
Interesul public a fost inlocuit de interesul privat prin complicitatea absolut iresponsabila a lui Seplecan care a preferat sa faca combinatii cu o firma privata, blocand RAADPP, in intentia ei de a rezolva temporar problema deşeurilor. Toate acestea pe buzunarul clujenilor, intrucat se stia ca intarzierea realizarii unui depozit temporar va duce la marirea tarifelor pentru clujeni persoane fizice şi juridice. Evolutia problemei din ultimele zile demonstreaza ca Seplecan a premeditat blocarea realizarii depozitului de catre RAADPP pentru a determina Primaria Cluj-Napoca sa mareasca tarifele la gunoaie pentru clujeni”, a mai precizat Tise.

Fostul presedinte de Consiliu Judetean crede ca “Primaria a fost sabotata de fapt de catre Seplecan pentru a avea costuri politice şi pentru a-i afecta credibilitatea. Atat credibilitatea primarului cat şi a PNL, partidul care conduce orasul şi care are majoritate in consiliul local. Totul pentru a favoriza o mega escrocherie a unui privat care doreşte sa puna mana pe gunoaiele Clujului in mod ilegal. Fapt de nepermis!”.

“A adus in mod voit, premeditat, lucrurile intr-un blocaj periculos, pentru a crea premisele venirii privatului salvator, in mod ilegal. Un gest de o gravitate fara precedent, iresponsabil care afecteaza bugetul fiecarui clujean. In curand, nici o comuna nu va avea unde depozita gunoaiele ceea ce va crea o problema uriasa şi fara iesire. Responsabilitatea ii apartine lui Seplecan care de doua luni a sabotat propria regie RAADPP pentru a nu realiza depozitul temporar, facand combinatii in secret, fara mandat din partea consiliului judetean, cu o firma privata. Fapt de o gravitate extrema. Aparand interesul privat al unei firme şi nu interesul public, negociind in secret cu aceasta, Seplecan a blocat practic de doua luni realizarea depozitului provizoriu şi aducand judetul Cluj in mod iresponsabil intr-o situaţie fara iesire. Şi cu pagube uriase in buzunarul fiecarui clujean. Orice zi in care Seplecan conduce incompetent şi iresponsabil Consiliul Judeţean Cluj insemna blocarea proiectelor judetului Cluj şi afecteaza in mod grav interesele cetatenilor judetului Cluj, imaginea şi credibilitatea noului PNL. Pentru acestea, Seplecan trebuie sa demisioneze de la conducerea Consiliului Judeţean. Consilierii judeteni sunt oameni responsabili care nu-l mai pot gira prin votul lor. Solicit demisia de urgenţa!”, a incheiat senatorul liberal.

Tise isi da jos manusile si ii da in gura lui Seplecan

Intr-o postare anterioara pe Facebook, de acum 18 ore, senatorul nu este atat de elegant in exprimare si il ataca fatis pe Seplecan:

“Nemernicilor interlopi care mi-au jignit si atacat sotia si familia. Care au trecut in sfera personala cu atacurile, dincolo de politica . Jeguri politice analfabete . Seplecan nascut Szeplekan si-a schimbat numele. Nu si-a asumat nici numele dat de parinti cum fac toti oamenii normali. Oare de ce? Eu sunt Alin Paunel Tise si mi l-am asumat. Paunel Matei era tatal meu, D-zeu sa-l odihneasca!
In zona de unde era el, erau multe nume din acestea: Paunel, Viorel, Zamfirel, Florinel etc .
Mi-am asumat numele chiar daca unii binevoitori au insinuat ca as fi rom, cand eu de fapt sunt Mot, din zona de munte a Huedinului de unde e bunicul meu si de unde am numele de TISE. Este rau sa fii maghiar sau sa ai nume maghiar ?! Szeplekan si-a schimbat numele in Seplecan .

Szeplekan sa urmareasca filmuletul. Stiu, nu e el cel adevarat in film.E Seplecan, nu e Szeplekan in film!

Cred ca a fost lucrat filmuletul. L-au lucrat oamenii rai. Nu e el. Nu el a vorbit. Nu e el. Nu e ceea ce vedeti ...! E cineva deghizat in Szeplekan. Ne este rusine de rusinea lor !”, a postat Tise, facand referire la un video de pe citynews.ro.

 

Comentarii

mocan

26.08.2015 19:58

De ce ne mintzi tu mai tzigane? Ca cat ai fost presedinte n-ai semnat ca Paunel. Nu-l uita pe motzul Banel Nicolitza de la Steaua! Care Huedin de Munte? Poate Huedinul spre Ciucea, zona cu turnuletze. 

Adauga comentariu