Senatorii de Cluj, muti in Palamentul Romaniei

Cei patru senatori pe care clujenii i-au trimis in Parlamentul Romaniei nu sunt printre cei mai vocali alesi ai neamului. Anul acesta, unii dintre ei nu au adresat nici macar o intrebare de cand au fost votati, in timp ce altii au luat cuvantul in plen de prea putine ori ca sa se faca observati.

Senatorul Alexandru Cordos a avut 38 de intrebari anul acesta, legate de eficienta politiei locale, locurile de cazare pentru studenti, stadiul lucrarilor la autostrada Sebes-Turda sau cresterea consumului de droguri in Romania. Interpelari a avut 20, printre care si una legata de infiintarea unui muzeu al sticlei in Turda. Anul acesta, Cordos a adresat trei intrebari primului ministru, iar in plen a luat cuvantul de 16 ori.

Laszlo Attila nu a avut nicio intrebare de cand a fost asezat pe scaunul de senator. A avut o singura interpelare, in 2013, si nicio intrebare adresata primului ministru. In plen, a luat cuvantul de peste 80 de ori anul acesta.

Marius Nicoara a avut o singura intrebare anul acesta, legata de bunurile confiscate care in faza de urmarire penala pot fi valorificate anticipat. Interpelari a avut patru anul acesta, iar intrebari adresate primului ministru, trei. In plen a luat cuvantul de opt ori in 2015.

Alin Tise a avut 44 de intrebari anul acesta si 21 de interpelari. Primului ministru i-a adresat o singura intrebare, legata de fondurile europene 2014-2020, iar in plen a luat cuvantul de 29 de ori. 

Comentarii

lica

07.10.2015 05:12
oameni de kaka-maka!

Adauga comentariu