Semaforul de pe Podul Porțelanului e degeaba! Nimeni nu respectă nimic – VIDEO

Semaforul amplasat de Primăria Cluj-Napoca, pe Podul Porțelanului, în urmă cu cinci zile a fost pus degeaba. Modul în care se circulă în zonă arată clar inutilitatea acestuia. De când a fost montat și până acum, fie nu respectă nimeni culorile semaforului, fie se formează coloane de mașini.

Marți a fost postat cel mai recent video care arată modul dezastruos în care se circulă pe Podul Porțelanului de când a fost amplasat semaforul. Șoferii spun că situația este la fel de când a fost montat, acum cinci zile.

Reacțiile la filmulețul postat marți după masă nu au întârziat să apară:

“Ar fi mai ok sistemul de camere și trimisă acasă amenda, și aia e. Dacă stă un agent de circulație acolo, ar fi bine să ia permisele direct. Fără alte discuții”

“Este semafor pe invers. Se oprește la verde și se circulă la roșu”.

“Se circulă mult mai ok fără semafor”.

“Dacă era poliția se ridicau niște permise”

“Şi eu am fost pe acolo de vreo 20-30 de minute și tot aceeași situație! Semafor pus degeaba”

“Nu e vorba că nu se respectă, e coloană în ambele sensuri și cum se circulă foarte încet cei care au verde ajung și pe pod unde stau în coloana, iar între timp dacă s-a făcut roșu și mașinile de pe pod nu au trecut logic că cei din sens opus stau și ei, apoi iar e verde la ceilalți și ei continuă să meargă 2-3 ture la rând. Știu asta pt că tocmai am trecut pe acolo. Deci semaforul nu își are rostul“

Potrivit unui comunicat de presă al municipalității, "având în vedere creșterea valorilor de trafic în zona strada Nădășel-Pod Porțelanului-strada Porțelanului, până la realizarea noului pod care să permită circulația concomitent în ambele sensuri, Primăria municipiului Cluj-Napoca, împreună cu Poliția Rutieră, anunță amplasarea unui semafor mobil la Podul Porțelanului și schimbarea priorității în zonă astfel încât să fie posibilă degajarea circulației de pe pod".

"Prin urmare, strada Nădășel va deveni fără prioritate și se vor amplasa două indicatoare rutiere STOP de-o parte și de cealaltă a intersecției cu strada Alexandru Sahia", au transmis reprezentanții Primăriei Cluj-Napoca.

sursa video: Facebook Infotrafic Jud. Cluj

Comentarii

Nicu

22.05.2018 18:51

Am venit dinspre Nadasel si ma deplasam spre Clujana, aveam verde la intrare pe pod unde de odata s-a oprit circulatia, era blocaj la giratoriul Clujeana. Am stat doua cicluri de Rosu- Verde, timp in care cei ce trebuiau sa vina dinspre Clujeana au inceput sa claxoneze si sa ameninte cu inaintarea, dar podul era plin plinut, o situatie incredibila, la fel si "intelijenta inalta" a comisiei de loaze ce raspunde de circulatie. Da, solutia e buna dar nu la acel trafic . 

Comisiu.

23.05.2018 09:14

Comisia de circulație din primărie e compusă din cretini.  Pe podul ăla se circulă la "mica înțelegere" din totdeauna.Au făcut ei un mare căcat cu un semafor la fel de stupid.Iar podul ăla e o rușine. Dar face marele pitic, altul mai mare si mai frumos, in p_zda mă-sii pe rău in jos.

Adauga comentariu