Selecția națională Eurovision va avea loc anul viitor la Cluj. Câți bani vor fi cheltuiți din bugetul local

Comentarii

ion

31.07.2017 13:40

Exact asta lipsea Clujului - manele la TIFF si Eurovision! Asta nu inseamna nici macar cultura medie, cu atat mai putin cultura inalta.. mai usor cu evenimentele populare, fara valoare, dar scumpe, desigur! Cat priveste colaborarea cu (conducerea rosie a )TVR, este garantia tuturor furaciunilor posibile. Brasovul nu a acceptat Cerbul de Aur, cu costuri locale mari, dar iata ca la Cluj se poate face Eurovision, cu acordul Primariei. Banii aceia pot fi folositi INTELIGENT!

ion

31.07.2017 14:53

Te pomenesti ca penalul Zgabecea s-a indragostit de Cluj si vrea sa revina! Dumnealui, in toata ignoranta, a fost producatorul TVR pentru transmisiunile de gimnastica... iar Primaria Cluj doreste sa recidiveze.

Paraschiv

31.07.2017 16:07

  Acest festival imputit, festival geo-politic, ce promoveaza o muzica bashita, depasita, ce nu o mai gusta nici veteranii de razboi, este o rusine! Tarile destepte si-au retras demult participarea de la acest gunoi de festival. Noi, romanii, perseveram in dobitocie! Perseveram intr-atat incat chiar nu m-as mira sa-l vad la Eurovision pe POMOHACI!

Adauga comentariu