Șeful USR Turda, Daniel Doboș, a făcut 14 ani de închisoare pentru o crimă dublă! Doboș pentru NCN: "Da, am omorat doi oameni!"

Comentarii

dac

06.04.2017 14:15

Doamne fereste!!! USR+PPDD= DEZASTRU MORAL SI NU NUMAI.

vasilica

07.04.2017 08:51

Dacule, PPDD este irelevant, dar adevaratul dezastru ar fi USR + PNL (PDL)! Fiindca ultimii au experienta politica si stim cu totii ce dezastru au fost sub conducerea lui Basescu! Iar asa-zisa primenire politica cu ,,oameni noi'' ne arata de fapt incapacitatea, daca nu chiar lipsa de dorinta a partidelor de a aduce in prim-plan oameni de caracter si bine intentionati! Sau, cu alte cuvinte, ne arata ca toate partidele sunt structuri mafiote care isi scot in fata noi locotenenti avizi de putere si averi, in timp ce oamenii vechi s-au retras si isi minca linistiti agoniseala! Tara?! Cui ii mai pasa de ea? Lucrurile merg din inertie, tara mai functioneaza doar prin truda zilnica a celor mici, muncitori, functionari, mici patroni,profesori, medici etc, cei care se chinuie zi de zi sa se ajunga cu salariul! Ca cei mari, care ii conduc pe cei numiti anterior au, in general, cu totul alte preocupari!

totio

08.04.2017 10:11

Cel mai mare dezastru esti chiar tu baiete.Tu si multi altii ca tine care, prostiti mintal, incearca sa prosteasca si pe altii.Aruncand zilnic cliseul cu dezastrul facut de Basescu.Pacat ca acel "dezastru" nu a continuat.Viermii ca voi ar fi avut un final binemeritat fie la ospiciu, fie la munca silnica, sau cel mai benefic, la beci.

Psybross

07.04.2017 07:31
Un om cu un trecut extrem de violent care are la activ multe crime justificate si din pacate 2 nejustificate pentru care a platit cu 14 ani din viata. Mult prea putin pentru 2 vieti. Cred ca sa lasat manipulat de membri partidului..nu .trebuia sa iiasa n fata cu un trecut impanat cu tot felul de actiuni demne de filmele comando. Asta e tara in care traim in care oricine poate face orice....daca fostul primar Stefanie are o avere colosala de ce nu ar fi presedinte un fost mercenar si puscarias care a stralucit la propriu in misiunile lui de a impune cu o violenta morbida vointa celor care l-au platit pentru asa ceva? Retorica intrebarea....Legenda urbana spune ca martorii la procesul dublei crime au declarat ca victimile au fost ingenunchiate si executate cu un singur glont in ceafa ....o asemanare cu executile SS_ului nazist ...oricum nu conteaza felul in care victimile au murit conteaza doar faptul ca acest partid se aseamana mult cu o brigada SS a mult mai cunoscutului Adolf Hitler .Heil !!!!

Remy

22.10.2017 00:21

Să nu ucizi - a câta poruncă este, măi, gherțoiule?

Dada

09.04.2017 11:43

bun articol. avem de-a face cu un jegos care crede că trecutul nu are de ce să-l bântuie. să nu ucizi e poruncă, să ucizi e un păcat capital. și jegul acesta vrea să fie politician? nu ne ajung bandiții noștri, ne trebuie și un ucigaș cu sânge rece?

Remy knows

09.04.2017 18:00

Jesus f...in' Christ!!! Cum să faci politică cu astfel de personaje?

Blaj Daniel

09.07.2018 15:00

Asa ,simplu .crezi ca le pasa ?

Adauga comentariu