Seful USR Cluj-Napoca, George Trif, a transformat alegerile interne intr-o susanea perfida! Contre dure din partea celor care nu pun botul! Avem MESAJELE INTERNE!

La USR Cluj e o liniste electorala otravita: filiala nu face niciun efort de campanie pentru Dan Barna, se ascund toti ca strutii, nu mai e miscarea de strada din 26 mai. De 2 luni de zile nu se mai vorbeste in oras de USR, a dat rau pentru clujeni si ancheta RISE, dar explicatia pentru non-combat e ca liderii USR Cluj au dat cancel pentru sustinerea lui Barna si se preocupa mai mult de propria lor cariera politica. Daca or mai avea una, avand in vedere cat de tare s-a fasait USR la Cluj, unde fiecare e cu aia ma-sii: Gotiu cu aberatiile lui, Ungureanu cu maratonul narcistic mediatic - inca nu a ajuns la Etno TV, in rest a vizitat toate televiziunile posibile. Personal, mi se pare infiorator de nedemn atacul USR Cluj la adresa lui Dohotaru care cica si-a "vandut" votul pentru motiune. Ba, tiriplici pensati, Adi Dohotaru, in calitatea sa de independent, si lipsit de resursele voastre, are cel mai coerent traseu civic si, spre deosebire de voi, isi tine linia. A avut un singur vot, dar a rezolvat ceva important, ceva ce voi nu ati adus in discutie, fiindca voi habar nu aveti de realitatile orasului si judetului.

O dovedeste si anonima de mai jos in care un coleg de-al vostru ne arata cum va dedati putin la dictatura de partid, oh, voi, cei care tineti cabanosul politicii cu penseta!

Povestea e simpla si dovezile relevante: o gasca de amici si pupatori de cururi stransa in jurul lui George Trif, seful USR Cluj-Napoca, vrea in aceste zile sa le bage pe gat celorlalti un program politic si o lista de "candidati", fara nicio minima consultare. Programul e super slab si ne arata ca useraii clujeni ce vor sa intre in consiliul local au 2 probleme:

- nu au oua sa il infrunte pe Boc

- nu cunosc problemele orasului. alea reale.

Cititi mai jos cum abereaza George Trif, in compania Adrianei Cristian, Alexandrei Oana, a lui Attila Iacab si a pastravului cu ochi bulbucati Traian. USR Cluj prin acesti papagali vorbeste de meritocratie, hahahaha, dar aberatiile gruparii dictatoriale sunt contestate de membrii simpli ai USR care le bat obrazul pinguinilor asupra gestului lor total nedemocratic de a impune liste de candidati in defavoarea democratiei. 

"Programul" politic al echipei din jurul lui Trif e infiorator de slab. Sa vorbesti tu de incluziune in conditiile in care 95 la suta din pinguinii din lista nu au fost niciodata in mijlocul gunoaielor de la Pata Rat, sa vorbesti tu de incluziune si sa nu remarci ultimul gest de obraznicie al lui Boc din Consiliul Local cand, acum cateva zile, i-a trimis acasa pe ONG-istii de la Pata veniti de manuta cu persoane cu dizabilitati de etnie roma, spuanndu-le sa se descurce si sa nu mai vina cu miloaga la el, sa vorbesti de mobilitate, tu, Trif, ciorchinas politic care nu stie nici acum cat de blocat e sistemul Cluj Bike, sa vorbesti de digitalizarea administratiei, cand noi am aratat de o suta de ori ca procesele verbale de sedinta ale COMISIILOR sunt inca scrise de mana, ca in Pleistocen, sa vorbesti de guvernanta locala in conditiile in care USR Cluj participa din semestru in trimestru la sedintele de CL din municipiu si DELOC la sedintele de Consiliu Judetean, ba, tocilari penibili, nu va e rusine?

USR Cluj e mort politic, dar inca nu stie. Cititi labuta programatica a USR Cluj, apoi, haideti mai jos in articol sa va aratam cum raspund colegii lui Trif la aberatiile acestuia.

Virgil Smarandoiu pune punctul pe M (de la ...uie) si arata ca lista lui Trif e doar o chestiune de familie, mai mult, ca insasi candidatura sa a fost ignorata.

... ideea de alegeri interne a lui Trif e clara: voi sunteti idioti, dragi useristi, lasa ca va aduc eu lista MEA cu candidati, nu va mai chinuiti. E delicioasa atitudinea Adrianei Cristian, participa, dar nu se baga, legitimeaza demersul ipocrit al lui trif, dar vrea sa para si empatica cu "sugestiile" rebelilor. Penibil.

Smarandoiu remarca foarte cinic, dar real: USR Cluj isi bate joc de campania lui Barna. De unde acum 3 luni, Barna prindea turul 2 si USR avea sanse impotriva lui Iohannis, azi e distrus de Rise, dar, mai rau, distrus de interiorul partidului, de impotenta hispterilor din USR. Adriana Cristian s-a trezit in al 12-lea ceas din starea autistica politica ce a facut-o sa rateze deputatia, inclusiv un loc eligibil de europarlamentar. Acum vrea la ceaun, dar inca se codeste sa spuna clar ce vrea. Iar ea ar trebui sa vrea sa CANDIDEZE la primarie, e femeie, e desteapta, e mai inteligenta ca toti aia de pe lista lui Trif la un loc. Asta inseamna sa isi asumi, fata!

Ce v-am zis? Adriana Cristian e, ca de fiecare data paratraznetul pentru cacaturile lui Trif. Insa face ce remarcam mai sus: o da pe fenta. Nu isi asuma fatis o candidatura, inca e la stadiul de matusa politica, nu de femeie politica.

Practic, George Trif ii face prosti pe Smarandoiu si pe Cornelia... :)) alegand sa ignore cu tupeu argumentele lor. Voi vorbiti, ba, de ciuma rosie?

Da, Adriana Cristian, ai mereu scuze pentru neimplicare: la alegerea candidatilor pentru parlament, ai dat-o ca ai familie, job, etc. Pai, politica inseamna sacrificiu.

Aici vedeti cat sunt de papagali cei ce vor sa isi asume conducerea orasului si judetului: frustrati, hateri, isterici.

Hahaha, ce penibili!

Adauga comentariu