Şeful Poliţiei Locale dezinformează cetăţenii: " Nu am acţionat în cartiere!"

Marcel Bonţidean câştigă în caliate de şef al Poliţiei Locale o sumă ce depăşeşte lejer 3.000 de lei. Suma cumulată cu pensia de la MAI îl face pe Bonţidean un adevărat pensionar de lux al judeţului Cluj. Totuşi, este ciudat modul în care şeful poliţiei locale reuşeşte să transmită  mesajele angajatorului său, Emil Boc, cetăţenilor creduli din municipiu. Pe calea undelor radio, că doar acolo le place reprezentanţilor primărie să transmită mesaje clujenilor, în doar jumătate de oră, Bonţidean a reuşit să ciripească două minciunele. Una că Poliţia Locală nu a acţionat în acest an în cartiere şi a doua că parcarea de la Cluj Arena este inclusă în aplicaţia dezvoltată de primărie de monitorizare locurilor de parcare din oraş.

Şeful poliţiei locale i-a minţit azi în direct pe cetăţenii municipiului Cluj-Napoca afirmând că agenţii de poliţie locală nu au acţionat în acest an în cartiere pentru a sancţiona şoferii care parchează neregulamentar. O minciună mică însă, din moment ce mai mulţi cetăţeni au afirmat că au primit avertizări în parbriz pe motiv că au staţionat pe strada Câmpului, stradă aflată la peste un kilometru distanţă de locaţia în care susţine Bonţidean că s-a intervenit în cartierul Mănăştur.

"Nu avem o normă în a ridica maşini. Din 9 februarie şi până în prezent ( 23 februarie nr red) am ridicat 165 de autoturisme care erau parcate neregulamentar. Mergem pe solicitări ale cetăţenilor şi ne axăm pe zona intersecţiilor pe carosabil, pe trotuare. Nu facem faţă la câte sesizări avem de la cetăţeni. Nu am acţionat în cartiere. Am avut doar o singură acţiune în zona cartierului Mănăştur în zona sensului giratoriu de la Izlazului cu Primăverii, în rest am acţionat în special pe zona centrală", a afirmat Marcel Bonţinean.

Marcel Bonţinean a afirmat că din luna aprilie numărul autoutilitarelor care vor deservi serviciul de ridicări a maşinilor parcate neregulamentar pe raza municipiului Cluj-Napoca se va dubla. Astfel, de la o medie de 18 maşini ridicate zilnic se va putea ajunge lejer la peste 30. Cu toate acestea, o altă minciunică lansată în eter pe calea undelor radio de către Bonţidean este aceea că parcarea de la Cluj Arena este monitorizată prin aplicaţia smart a primăriei. Lucru total neadevărat, confirmat de reprezentanţii aparatului de specialitate din cadrul primăriei,  care poate fi  verificat de către pensionarul de lux al Clujului. Parcarea de la Cluj Arena nu este monitorizată, deoarece nu s-a găsit încă o modalitate de integrare în aplicaţie, fiindcă parcarea nu era funcţională. Deci, domnu' Bonţiodean, nu mai dezinformaţi, dacă nu cunoaşteţi subiectul.

"Noi, eu, domnul primar Emil Boc, domnul viceprimar, monitorizăm zilnic printr-o aplicaţie locurile de parcare în municipiul Cluj-Napoca. Câteva exemple, la ora la care am intrat în emisiune (10.00 nr red.) existau la parkingul de pe Moţilor 85 de locuri, la Sala Polivalentă 281 şi la pakingul din Mihai Viteazu 180 de locuri. Avem zilnic o monitorizare şi sunt puţine orele la care nu există niciun loc de parcare disponibil în zona centrală. Aplicaţia este valabilă pentru parcările cu barieră. Este inclusă şi parcarea de la Cluj Arena, sigur că da" a afirmat Marcel Bonţidean.

Ziar de Cluj îi sugerează pensionarului de lux Marcel Bonţidean ca pe viitor, când se prezintă la câte un post de radio, să meargă cu temele făcute şi să nu mai inducă în eroare contribuabilul, că doar nu e Emil Boc să spună una şi să facă alta.

 

Comentarii

ANONYMOUS

24.02.2017 08:53

Asa is hapsanii care nu se mai satura in veci de bani.Ce sa mai zici de cei care saracii is vai si amar de capul lor si au si o gramata de copii de crescut.

pop

24.02.2017 09:09

Nu-i intereseaza asta doar cum sa bage mina cit mai adinc in banii publici!Nici in zece generatii nu mai scapam de ei!

Adauga comentariu