Seful de la Protectia Copilului cerea bani imprumut "pana la urmatoarea licitatie"

Daniel Tamas, directorul general al Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectie a Copilului Cluj, nu isi ascunde interesele cand vine vorba de bani. Ioan Oprea, fostul lui socru, sustine ca directorul i-a cerut bani imprumut in doua randuri, cu promisiunea ca ii va da inapoi “din licitatiile” pe care le organizeaza la centrul de orfani.

“E un om fara scrupule. Orice minciuna, orice bun pe care poate sa-l foloseasca pentru el, o sa le foloseasca. Nu-i pasa decat de persoana lui si orice metoda are la indemana ca el sa iasa bine o foloseste – inclusiv propriii lui copii”, spune Ioan Oprea.

E acelasi portret pe care il descrie si un apropiat al directorului DGASPC:

“E in stare de absolut orice. Pentru el, totul se rezuma la bani. Aparent e foarte simpatic si sociabil, dar e in stare sa-ti vanda un lucru pe care el l-a primit gratis doar ca sa scoata niste bani. E in stare sa-i vanda la ma-sa un lucru stricat, doar sa nu piarda cumva”.

Bani imprumut pana la prima licitatie

Ioan Oprea sustine ca, pe vremea cand Tamas era seful centrului de minori Gavroche, acesta i-a cerut de doua ori bani imprumut, cu promisiunea ca ii va returna cand va organiza licitatii la centru.

“Prima data mi-a cerut 300 de milioane de lei vechi. A doua oara mi-a cerut sa garantez cu un teren pentru un imprumut bancar. De fiecare data mi-a spus ca in trei luni imi da banii inapoi, din licitatii, dar nu i-am dat niciodata”, povesteste barbatul.

Daniel Tamas neaga, insa, orice acuzatie care i se aduce.

“Eu sa fur? Toata lumea stie ca sunt impotriva lucrurilor astea. Eu am avut, pana in momentul de fata, tot ce am avut nevoie pentru ca mi-am facut. Posibilitati materiale tot timpul am avut”, a declarat acesta pentru Ziar de Cluj.

Comentarii

simi

07.08.2014 15:00

Betivane, oare nu si pentru paparuda de fiica ta a Cerut bani? Duten puls si mai trage o dusca ca poate iti mai lucreaza imaginatia. Betivan ratat si răsuflat. Nu vezi ca te bate Dumnezeu?

orfan

07.08.2014 15:51

Chiar nimic nu e real, chiar la toate acuzatiile el nu a facut nimic. Ganditi-va si voi.... Omul aceata este sfant...Traiasca Dictatorul !!!

orfan

07.08.2014 15:52

Nevastasa a spus, clar ca el a venit la cluj cu doua valize atat ! Restul a facut din hotii !!

Sergiu

07.08.2014 16:27

Tămaș ? Un gunoi penal ! Chiar și cu familia vedeți cum s-a comportat ! Este un nemernic ! Dați-l domnilor afară odată ! Vă faceți de mare rușine cu asemenea directori penali ! Ce mai așteptați !

la racoare

07.08.2014 21:19

Simi (Tamas dupa exprimare) e bine ca recunosti ca ai cerut, sper sa se clarifice cat mai repede care ce este, pana atunci felicitari domnilor pentru persoanele pe care le impingeti in fata, rezultatul il veti simti la urmatoarele alegeri. Credeam ca stiti si voi ca rahatul nu se tine in casa sa nu se imputa tot ce e in jur, se trage apa dupa el.

simi

08.08.2014 07:18

Ati putut vedea de ultimele alegeri ca nu va vrea nimeni. Asa ca mai aveti loc pe faras. Tradatorilor

''RAHAT DE CLUJ''

07.08.2014 22:09

sergiulica scula mica,nu termini?

Moldovan

08.08.2014 07:40

Binenteles ca a cerut bani imprumut! Nu numai de la fostul socru ci si de la alte persoane! Cei care au avut proasta inspiratie sa-i dea, au ramas fara bani! Tamas se milogeste si "te cunoaste" pana isi atinge scopul. Cine l-a descris in acest articol, a avut perfecta dreptate! Auzi mai jegosule??? Toata lumea stie ca esti impotriva furtului???? Binenteles, daca altii ar fura de la tine... Dar tu cu marinela ati golit centru de minori intr-o veselie... Sa va fie rusine ca nu recunoasteti nimic si va victimizati ca doua fufe jegoase, ce sunteti!!! Nu aveti pic de demnitate scarbosilor!!!

simi

08.08.2014 10:24

Moldovane, daca ai lucrat sau încălucrezi la gavroche, ssatu fie rusine la obrazul ala jegos ca curu.Tea tinitinut Tamas in brate la un moment dat si acuma... Ia gandestete cat de scarboasa poti fi. Ai picat toate testele. Date dracului de jegoasa.

odette

08.08.2014 08:08

Nu stiu cat e de vinovat sau nu acest om , dar e complet imorala, necivilizata interventia socrului si a  fostei!!! Toti cei care au trecut printr-un divort stiu cat de urate pot fi lucrurile. Noroiul si mizeria aruncate asupra unui fost sot care a avut incredere in tine la un moment dat sunt specifice celor fara educatie si moralitate. Rusine sa va fie!!

Fix

08.08.2014 09:05

La cate i-a facut degeneratu asta la fosta nevasta, inca vorbeste prea frumos despre el.....

Adauga comentariu