Șeful Cancelariei prim-ministrului, clujeanul Sergiu Hossu, a demisionat din funcție

Clujeanul Sergiu Hossu (Plus), șef al Cancelariei prim-ministrului, cu rang de ministru, a demisionat din funcție. Marți dimineață, miniștrii USRPlus și-au depus demisiile din Guvernul Cîțu. Sergiu Hossu (Plus) a declarat pentru Ziar de Cluj că va pleca alături de colegii săi „dacă se stabilește în interiorul partidului să plecăm toți”.

Sergiu Hossu a fost numit în funcție în martie 2021. 

CITEȘTE ȘIMiniștrii USRPlus și-au depus demisiile. Secretarii, prefecții și directorii de agenții ai USR își păstrează funcțiile. Hossu: „În acest moment rămân pe poziții. Dacă se stabilește în partid să plecăm toți, voi pleca alături de colegii din USRPlus”

„Subsemnatul, Sergiu Horia Hossu numit Şef al Cancelariei Prim-ministrului prin decizia prim-ministrului nr. 239 din 18 martie 2021,

vă rog să luaţi act de demisia mea din funcţia de Şef al Cancelariei Prim-ministrului, începând cu data de 7 septembrie”, se menţionează în documentul semnat de Sergiu Horia Hossu, citat de mediafax.ro

După demisiile miniștrilor USRPlus, secretarii/subsecretarii de stat, prefecții/subprefecții au rămas în funcție, urmând ca în cazul acestora să se ia o decizie în interiorul partidului.

„Nu se știe când. Poate vineri, poate azi, poate mâine.

Poate săptămâna viitoare. La un moment dat, garantat se va clarifica. 

Dar așa cum v-am spus, în acest moment secretarii/subsecretarii de stat, directorii de agenții, prefecți etc. rămân pe poziții. 

Vedem mai departe ce se întâmplă. (…).

Dacă se stabilește în interiorul partidului să plecăm toți – secretarii/subsecretarii de stat/directorii de agenții, prefecți, subprefecți – normal că voi pleca alături de colegii mei din USRPlus”, a declarat Sergiu Hossu pentru ZiardeCluj. 

 

 

 

 

sursa foto: captură sergiuhossu/facbook.com

Adauga comentariu