Sefii Transelectrica din Cluj castiga 2.000 de euro pe luna

Comentarii

Radu

06.08.2014 17:36

Ce bine e ca bugetar! Banu' sa curga, timpul sa treaca si sa se frece menta cu spor! Fraierii sa plateasca taxe ca sa aiba din ce se imbuiba astia!

Mihai

06.08.2014 21:59

Prietene, oricat as ura si eu politrucii pusi pe functii in companii de stat, tin sa mentionez ca acest gen de companii nu se finanteaza de la buget, ci participa activ cu bani la buget (nu cat ar fi normal, dar asta e alta poveste) - salariile sefilor sunt votate de membrii consiliului de administratie, care la randul lor primesc retributii/sedinta procent din salariul directorului => au tot interesul ca 'matca' sa aiba leafa mare, nu conteaza daca e competent sau nu, important e sa raspunda la comenzile politice

Edward

07.08.2014 10:13

CORECT! Ce înseamnă să fii informat, ehe!!! De aia e bătaia politică, dragi concetățeni: pe bani - buni-buni! Și când te gândești că ”poporul” nu se bagă în politică. Nu vor ei bani? Ba vor, dar e mai ușor să nu-ți asumi opțiuniea politică, (nici să votezi nu te duci :P ) și apoi să stai la TV pe diverse ... hai să zicem ”antene” și să înjuri din fotoliu! Doamne, ocrotește-i pe români!

Adauga comentariu