Sefii serviciilor din Primarie planuiesc sa isi “plaseze” copiii la Sala Polivalenta

Tudor Madru – fiul lui Iosif Madru, seful Serviciului de Resurse Umane si Georgiana Moigradan – fiica  Olimpiei Moigradan, director executiv al Directiei Economice din cadrul Primariei Municipiului Cluj-Napoca fac parte din lista probabila de privilegiati care vor alcatui societatea de administrare a Salii Polivalente din Cluj-Napoca.

Moigradan Georgiana

Cei doi, dar si alti cativa foarte posibili sefi la noua societate infiintata pentru a administra Polivalenta sunt angajati la serviciul care exista deja in organigrama, cu numele de Serviciul public pentru administrare obiective culturale si sportive.

Li se alatura Cristian Manolachi (foto) – prim-vice-presedinte al TDL Cluj si sef serviciu Management obiective culturale si sportive in cadrul Primariei Cluj-Napoca, Andrei Savu – membru TDL, Adina Ioana Pop – vicepresedinte TDL, Carmen Misaros – TDL, Mircea Desmirean – fostul sofer al lui Florin Stamatian, angajat prin detasare la primaria clujeana, la Biroul economic, juridic, resurse umane.

Carmen Misaros

Sursele Ziar de Cluj mai spun ca lista de favoriti pentru posturile de conducere de la Sala Polivalenta mai cuprinde nume ca Bogdan Vasile Gavrus – prim-vice-presedinte TDL Cluj, Viorica Pop – TDL Cluj sau Gabriel Floca (foto) – TDL Cluj.  

Cu totii vor da concurs pentru posturile din Societatea de Administrare a viitoarei Sali Polivalente, cu sanse maxime de succes, alaturi de alti colegi de partid. Posturile dintr-un S.A. sunt sigure, vor fi greu de inlaturat, iar puterea de decizie financiara nu este deloc de neglijat, desi banii vin 100% din bugetul local. 

Reamintim ca Primaria Cluj-Napoca urmeaza sa infiinteze o societate de administrare a Salii Polivalente din Cluj-Napoca, care va fi inaugurata in septembrie, desi, in 2012, pe vremea primarului Radu Moisin, aceeasi institutie a infiintat Serviciul de administrare a Salii Polivalente, cu o organigrama de 36 de angajati. Mai exact, serviciul respectiv a fost creat tocmai pentru administrarea mai multor obiective culturale si sportive din oras, printre care Sala Polivalenta, cinematografele Dacia si Marasti, Bastionul Croitorilor, Cladirea Casino, Casa David Prodan sau Turnul Pompierilor. La infiintare, serviciul avea 59 de posturi , din care 36 pentru administrarea Salii Polivalente. Este vorba de un Sef serviciu, cinci supraveghetori de sala, 10 paznici, 14 ingrijitori, 3 muncitori calificati, un expert sportiv, un referent si un inspector de specialitate.

Potrivit HCL 107/2012, cu totii urmau sa aiba atributii de gestionare a Salii Polivalente din Cluj-Napoca, de intretinere si de organizare a competitiilor sportive. Totusi, consilierii locali au votatrecent infiintarea unei societati de administrare a salii. Proiectul HCL prevede ca aceasta “va conduce si va gestiona activitatile Salii Polivalente, va intretine si va exploata obiectivul, va organiza competitii sportive si va intretine sala”. Mai mult, viitoarea societate se va ocupa inclusiv de contractarea spatiilor ce apartin Salii Polivalente.

Justificarea oficialilor municipalitatii este ca gestionarea Salii Polivalente depinde de infiintarea unei societati de administrare, deoarece primaria nu mai poate face angajari la serviciul respectiv.

Societatile subordonate Primariei Cluj-Napoca sunt, in general, un loc caldut pentru sinecuristii orasului. Este cazul societatii Cluj Innovation, cea care administreaza investitiile din Lomb ale primariei, iar Consiliul de Administratie este controlat de membri PDL si PSD si condus de Alexandru Coroian.

Foto: Facebook

Comentarii

Cosmin

01.08.2014 17:30

Sunteti foarte tari Ziar de Cluj!!Mii de felicitari!!!

Nelu Deac

01.08.2014 18:54

Oare oamenii aia din primarie mai rezista la atata mizerie ? Sau poate or fi toti de la partid !

Take

01.08.2014 19:14

Tot ii bine ca Mogradan nu si-o facut selfie in oglinda sa se vada buda. Daniel Buda ?

Refat Ciubarov

01.08.2014 19:57

Doamne ajuta...Oare regula cu verificarea din minim 2 surse nu mai functioneaza la voi?! Asta-i jurnalism de pe Dambovitza...cu 17 favoriti pentru director la Sala P.Auzi..."Lista de privilegiati"...astea-s frustrari

Jhon

01.08.2014 20:08

Florentina Tatar foarte slab articolul, ar trebui sa te documentezi putin inainte sa scri ceva. 

Chibit

01.08.2014 21:26

Tu Fiorentina Tatar esti o ratata !!!..imi pare rau ca scrii asemenea prostii, sau poate esti invidioasa ca tu nu o sa ajungi niciodata acolo... 

Take

01.08.2014 22:24

@ chibit: Unde ? La TDL ?

Eu

02.08.2014 22:26

Claaarr!!! 

clujean

01.08.2014 22:40

Am ras copios, stimabilo! Promiti ca iti dai demisia daca niciunul din cei nominalizati n-o sa fie sefi la polivalenta? Vad ca le urmaresti intens activitatea in ultima vreme. Sa ai tu jumate din realizarile lor si ai fi super. Romania te-ar aprecia!

take care

02.08.2014 14:57

@clujeanparerea mea este ca nu e greu de realizat ce au realizat cei cu numele din articol. un om realizeaza intr-o saptamana. de aia suntem unde suntem, ca toata tara e condusa de handicapati si incompetenti. Exemplu: Ovidiu Cimpean.

Ion

02.08.2014 09:45

S-au reunit toți postacii PDL sa susțină sinecurismul si nepotismul.asa va trebuie clujenilor, l-ați votat pe Bocut sa mulga toate rudele pdl din banii vostri.

Take

02.08.2014 10:13

Da e super amuzant cum sar la gatul ziaristei fara sa realizeze cat de penibil este ca din 12 angajati doi sunt copii unor directori din primarie iar zece membri de partid !!! Parca Boc era ala care vitupera impotriva capitalismului de cumetrie, cata ipocrizie !!!

Oricine ar fi f...

02.08.2014 17:33
Oricine ar fi fost, facea la fel. Nu va treziti inca ? Idioti si necopti la minte !Daca erau numai din alt partid, era altfel ?

Victoria Poantei

02.08.2014 17:34

Oricine face la fel. Traim vremuri rascracanate !

adriana kovacs

03.08.2014 00:49
Cred ca cei din redactia Ziar de Cluj rad in hohote cand citesc postari precum cele de mai sus.  Si faptul ca Boc a ajuns primar nu mai mira astfel pe nimeni avand in vedere creierele unor asemenea votanti E regratabil ca mintea multora dintre clujeni nu bate sufiecient de departe pentru a starpi ceva din raul imens facut de gasca lui Boc. O singura noima majora are articolul de sus pe care nici unul din postacii n-a putut-o dibui. Articolul nu este scris de amorul artei pentru panicarea potentialilor candidati pusi la vitrina infamiei cumetriste. El vrea sa transmita un semnal ca-n sistemul mafiot . De la cine si pentru cine ii las sa-si de-a cu presupusu pe cei pe care-i duce dibla. Cata minte trebui sa nu ai ca sa te rastesti la o slujbasa care nu face decat sa-si indeplineasca sarcinile de jurnalista.

@adriana kovacs

03.08.2014 22:18

si eu rad in hohote de analfabetismul tau!

santa klaus

03.08.2014 22:12

or fi ei membri in nu stiu care partid, dar sunt tineri competenti. mii de evenimente roiesc in jurul lor si la cazino si la bastion. cine i-o pus acolo, nu i-o pus degeaba

vasile

04.08.2014 09:53

,,cine i-o pus acolo, nu i-o pus degeaba''- E adevarat, nu i-a pus degeaba, i-a pus sa-si faca plinul si sa-si faca CV imediat ce termina facultatea de la privat! Una e sa incepi ca agent vanzari si alta ca director! Ca sa nu mai spunem si ce responsabilitati au, de care nu sunt constienti, cati oameni cu experienta ajung sa conduca, dar nu stiu sa-i foloseasca si ce fonduri ajung sa manuiasca, dar ii cheltuie aiurea. De fapt fac parte din sistemul mafiot care de 25 ani conduce tara si care astfel se autoperpetueaza! De fapt, ei isi fac meseria de banditi, din pacate nu mai exista haiducii!

Nelu Deac

04.08.2014 13:58

In primarie nu mai sunt haiduci doar cativa eunuci batrani si vopsiti care fac glume deocheata despre barbatia lor trecuta !

Adauga comentariu