Sefa femeilor pedeliste si fosta iubita a lui Moisin vor sa conduca RATUC

Liviu Neag, Loredana Pop sau Mihaela Suciu (foto) sunt trei PDL-isti care doresc sa faca parte din viitorul Consiliu de Administratie al Regiei Autonome de Transport Urban Calatori. In cazul in care regia va fi reorganizata in societate comerciala, fiecare partid isi va numi un reprezentant in viitorul CA. Printre cei care vor sa faca parte din Consiliul de Administratie al RATUC se numara Mihaela Suciu, presedintele Organizatiei de Femei a PDL Cluj. Suciu a  fost si membru CA la Electrica Distributie Transilvania Nord SA, iar o perioada de timp a fost si presedinte de CA. Loredana Pop (PDL), in prezent membra a Consiliului de Administratie, doreste sa ocupe in continuare aceasta functie. Aceasta este fosta secretara a lui Daniel Buda, si fosta iubita a consilierului local PDL Radu Moisin. Loredana Pop face parte, in prezent din Consilul de Administratie al regiei. Nicolae Burnete, profesor UTCN, si-a depus si el candidatura. Burnete a fost acuzat, de curand, de furt intelectual  La randul sau, Burnete a facut parte din Consiliul National de Etica, cel care a decis ca doctorandul Victor Ponta nu a plagiat. Inginerul a candidat anul trecut si pentru functia de rector a Universitatii Tehnice din Cluj-Napoca. Consilierul judetean UDMR Lorinczi Zoltan Laszlo vrea, si el, sa faca parte din Consiliul de Administratie. El este membru in Comisia de patrimoniu, regii, comerţ, turism, respectiv membru în Comisia de agricultura,, sivicultura si mediu in forul judetean. Din partea PNL, si-a depus candidatura Ionel Brie. Neag joaca la doua capete Actualul director al RATUC, Liviu Neag i-a depus doua candidaturi, atat din partea autoritatii tutelare, cat si ca simplu membru al Consiliului de Administratie. Porivit consilierului PNL Ioana Borza, procedura de alegere a membrilor CA s-ar putea schimba daca joi se va vota in forul local reorganizarea regiei in Compania de Transport Public Local. In acest caz, arata Borza, fiecare partid, dar si Primaria Cluj-Napoca va trebui sa isi numeasca un reprezentant in Consiliul de Administratie, asa cum prevede Legea 31/1990, a societatilor comerciale. La sedinta de Consiliu Local de saptamana aceasta, alesii vor vota daca RATUC va fi reorganizata in societate comerciala, unic actionar fiind Primaria Cluj-Napoca.    

Comentarii

anton

14.11.2013 09:46

RATUCUL ar trebui sa-si schimbe imagine asi sa nu mai angajeze doar golani batausi ca si controlori si marlani nesimtiti ca si soferi.

anda

14.11.2013 09:34

Buna ziua,

Nu stiu de unde aveti aceste informatii, dar e mai mult decat atat! Rodica Suciu merge pe la Hidroelectrica, Hidro-serv, Electrica, RADP, RADPP, RAR, Primarie...... Ca sa-si rezolve un post. Nu cred ca e cineva atata de prost incat sa angajeze pe sefa femeilor PDL. si sa isi puna tot USL-ul in cap. Vom vedea cine are tupeul asta si cu ce pret. Ca ea dadea afara tot ce prindea si nu era PDL, impreuna cu colegul ei de partid, Rares Rusu.

liana

13.11.2013 22:54

Atita bataie pe posturi ar trebui sa aduca RATUC o conducere mai civilizata, mai europeana, in care in loc sa fie suprimate panourile electronice orare din statiile de autobuz (foarte utile si eficiente), s-ar infiinta in toate statiile, pentru a regulariza transportul. Nu ar strica sa avem soferi mai scoliti, sa fie imbracati civilizat, iarccontrolorii sa fie in uniforme. Doar daca conducerea RATUC, cu acceptul Primariei, nu doreste sa perpetueze o imagine a calatorului "ïnfractor prin definitie" - caci modul in care se deghizeaza controlorii nu sint decit dovada ca prezumtia de vinovatie e principiul dupa care se conduce aceasta societate... Primitiova gindire! Nu sintem dispusi sa ne justificam in fata unor slujbasi deghizati. Ca nici noi nu ne deghizam in alte personaje decit functiile pe care le avem...

mihnea

13.11.2013 15:42

Da, interesant cum vor toti PDListii acum sa ocupe functii, dupa ce au aruncat afara pe toti din alte partide cand erau la putere, chair daca erau mult mai competenti ca ei. Liviu Neag a fost mereu in mai multe parti si se are bine cu toti, A fost om de incredere pentru toti, si pentru boc si pentru apostu. Loredana Pop vrea mereu mai mult, ca e smechera, dar macar nu e fata proasta, iar Rodica Suciu e o incompetenta cu un caracter mizerabil. Cei de la transelectrica vor sa o dea afara de buna ce e, iar ea umbla acum pe la toate regiile milogindu-sa sa ocupe vreun post, dar nu orice post ca doar e sefa femeilor PDL si o recomanda cele cateva voturi luate.
Ce este cel mai amuzant e ca Rodica Suciu s-a rugat de Liviu Neag sa-i dea un post de Director, asta dupa ce ea s-a zbatut mult sa-l schimbe pe Liviu Neag cu....Rodica Suciu. Ce frumos!

Adauga comentariu