Sediul PSD Cluj a fost incendiat. Este a doua oară când iau foc social-democrații - FOTO

În noaptea de miercuri spre joi, sediul PSD Cluj a luat foc, pentru a doua oară în acest an. O persoană necunoscută a pus foc pe scările și la anexele sediului partidului de pe bulevardul Eroilor. Din fericire nu au fost victime. S-au înregistrat doar pagube materiale. 

Conducerea PSD Cluj a anunțat Poliția joi dimineața. O echipă de polițilști s-a deplasat la fața locului unde se fac cercetări. 

„In jurul orei 9:15, am fost sesizati prin apel 112 cu privire la un incendiu produs in zona sediului unui partid politic, din Cluj-Napoca. La fata locului se afla o echipa de politisti care investigheaza imprejurarile producerii incendiului. În urma acestui incident nu au fost victime, ci doar pagube materiale. Cercetarile vor fi continuate sub aspectul comiterii infractiunii de distrugere prin incendiere, fapta prevazuta de Codul penal”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Cluj. 

incendiu psd cluj

incendiu psd cluj

incendiu psd cluj

incendiu psd cluj

incendiu psd cluj

incendiu psd cluj

La începutul acestui an, un protestatar #rezist a dat foc sediului PSD Cluj. Acesta a fost depistat de Poliție și a fost sancționat cu muncă în folosul comunității. Conducerea partidului se declară stupefiată și consideră că este vorba despre anarhism. 

„La începutul anului 2018 un protestatar #rezist a încercat să incendieze sediul social-democraţilor clujeni. După câteva luni, pentru fapta săvârșită a fost trimis la munca în folosul comunității, timp de 60 de zile. În noaptea trecută, într-o manieră similară dar mai radicală, o mână criminală a dat foc la scările şi anexele sediului PSD Cluj. Asta nu este nici opoziţie, nici politică, este anarhism curat! În alte state europene astfel de incendieri politice sunt asimilate actelor extremiste”, a scris, pe Facebook, Horia Nasra, președintele PSD Cluj. 

Citește și:

UPDATE - “Mâna criminală” care a dat foc sediului PSD Cluj a fost prinsă. A fost reținut pentru 24 de ore

IT-istul piroman care a încercat să dea foc sediului PSD Cluj, condamnat la muncă în folosul comunității

Adauga comentariu