Sediul Băncii Transilvania din Polus, design modern şi dotări de ultimă generație

Sediul Băncii Transilvania din complexul comercial Polus a fost modernizat, iar suprafața acestuia a fost extinsă. Agenția face acum parte din conceptul BT Mall Banking, care înseamnă design modern, servicii de tip self banking, oferte exclusive şi tehnologie de ultimă generație.

Detalii despre BT Polus
 
Clienții beneficiază de servicii de tip self-banking: automat multifuncțional, cu ajutorul căruia se pot realiza o serie de operațiuni bancare (depuneri de numerar, retrageri în lei şi valută pentru persoane fizice, transfer de bani Western Union şi plata utilităților, schimb valutar, depuneri de numerar pentru persoane juridice şi transfer de bani între conturi); ecran touch screen, care permite accesarea simulatorului de credite BT; aplicarea online la produsele şi serviciile Bancii Transilvania; accesarea platformei digitale „Întreb Banca Transilvania”, precum şi a informațiilor despre cursul valutar sau despre sucursalele şi agențiile BT.


Programul zilnic este 10 – 19, iar în Polus lucrează o echipă formată din 9 persoane.


În Cluj-Napoca, BT are 210.000 de clienți şi peste 40 de sedii, printre care Sediul Central, dar şi locații dedicate clienților de Private Banking şi medicilor.

Banca Transilvania are una dintre cele mai extinse rețele de unități din țară, cu peste 550 de locații, dintre care 20 se află în centre comerciale.

Adauga comentariu