Ședința rebelilor la PSD Cluj. Cordoș, săpat de Chirteș, Itu și arivistul Secară

În weekend, institutul de sondare IRES al lui Vasile Dâncu mătura telefoanele clujenilor cu un sondaj de opinie care îi „testa” pentru viitorul și singurul post eligibil de deputat pe numiții Horia Chirteș, Ovidiu Secară de la Poștă, Adrian Dohotaru, ratatul ONG-ist în căutare de un nou mandat, și Dragoș Damian, CEO Terapia, băiatul ăla care recent a dat publicitate la toate ziarele locale pentru Terapia, numai la Ziar de Cluj nu, fiindcă Ziar de Cluj îl critică și arată lumii cât e el de penibil.

De ce zicem că e singurul post eligibil de deputat? Fiindcă ălălalt post, la Senat, nu e foarte eligibil, dar a fost adjudecat astăzi live de Vasile Dâncu, cel care, pe o meritocrație incredibil de inexistentă, s-a autoproclamat candidat pe locul unu pe listă.

Sondajul de opinie al IRES va arăta că papagalii mai sus numiți nu au notorietate nici măcar cât pisica Jessica a patronului Ziar de Cluj. Notorietatea lui Vasile Dâncu nu trebuie testată și, deși nu e eligibil postul de senator, fiindcă Dâncu ar trebui să ia măcar 23% ca să spere la asta, vor avea grijă băieții de la SRI să se redistribuie bine votul și domnul Profesor să ajungă senator.

Practic, se împlinesc vorbele marelui astrolog Liviu Alexa, care v-a spus încă de acum 2 luni că Dâncu nu se va ține de promisiunea dată în fața lui Cordoș și a lui Cuibus de a le da locuri eligibile pentru „sacrificiul” candidaturii lor.

Pentru singurul loc rămas eligibil, domn' profesor încă meditează. Are de ales între Ovidiu Secară, care nu se știe de unde dracu a mai apărut, Gabriela Ciot, pupila lui Teodorovici, lucru care constituie un bug, și analfabetul Horia Chirteș, care nu are nicio șansă oricum.

De Cordoș să uitați deocamdată, fiindcă domn profesor l-ar vedea doar ca variantă de rezervă, în caz că nu apare altceva. De altfel, Cordoș a și lansat în oraș amenințarea că dacă nu va prinde locul unu la deputați, își va da demisia din funcția de președinte interimar. Asta, dacă nu o să îi ia capul gașca neobosită de colportori de la partid, care s-a reunit sâmbătă în ședință să dezbată nimicuri.

În cafenelele din București însă se vorbește de o candidatură surpriză pentru singurul loc eligibil cu adevărat al PSD Cluj de la parlamentare. E vorba de un personaj foarte interesant, care astăzi s-a aflat toată ziua la București să facă diligențele necesare.

Adauga comentariu