Ședința era pe când nu se comunica. Azi s-a comunicat, dar nu e!

Vineri este programată o ședință ordinară de Consiliu Județean, dar cu toate acestea conducerea forului județean a programat o ședință extraordinară, miercuri 25 aprilie. Anunțul a fost făcut pe repede înainte, noaptea ca....Tișe. Proiectele au fost postate doar cu titlul pe site-ul forului județean și abia, ieri cu câteva ore înainte de ședință au putut fi consultate.

Dintr-un exces de zel sau dintr-o eroare de server, joi, reprezentanții Consiliului Județean au mai transmis invitație pentru ședința de ieri. Adică, ședința era când nu se comunica, astăzi când se comunică nu e.

Pe site-ul Consiliului Județean apare însă un proiect care este "în aer". Nu este pe ordinea de zi a ședinței ordinare de vineri, nici pe ordinea de zi a ședinței care a avut loc ieri.

Este vorba despre proiect de hotărâre  privind  modificarea Hotărârii Consiliului Judetean Cluj nr. 328/2012 pentru aprobarea Programului de transport public de persoane prin curse regulate în trafic judetean  pe anii 2014-2019, cu modificările si completările ulterioare.

Firmele care sunt vizate în proiectul de hotărâre sunt Rodara Tour SRL și Safe Tour SRL. De asemenea, Fany apare într-o anexa la proiect cu modificarea orarului pe rutele Cluj-Huedin-Rogojel și Cluj-Vâlcele-Aiton.

Adauga comentariu