Sediile Electrica de la Cluj au devenit locuri de pelerinaj, clienții așteptând la coadă câte 3 zile, ca la moaștele Sfintei Parascheva

Sediile Electrica de la Cluj au devenit, în plină pandemie, locuri de pelerinaj, clienții formând cozi în fața acestora ca la moaștele Sfintei Parascheva.

„Vin din Năsăud. A treia zi în care nu ajung la ghișeu. Pentru instalare contor, avize și tot ce trebuie. Îi dezastru. Cred că ăștia de la Electrica de pe Taberei nu au aflat că a murit Ceaușescu. Se ceartă lumea ca la piață”, ne-a transmis un cititor.

În ciuda pandemiei și a gerului năprasnic, clujenii se înghesuie la cozi comuniste și în fața sediului Electrica din Centru.

La sediul Electrica de pe strada Memorandumului din buricul Clujului care le oferă locuitorilor cea mai bună calitate a vieții (conform declarațiilor primarului Boc), cozile au fost la ordinea zilei de dinainte de pandemie și  au reușit să reziste netulburate până acum, în ciuda tuturor restricțiilor impuse în pandemie.

Ziar de Cluj a solicitat companiei Electrica să ne informeze ce măsuri intenționează să ia pentru ca, în fața sediilor sale, să nu se mai formeze asemenea cozi. Vom reveni cu răspunsurile primite.

Adauga comentariu