SecUSRiştii din PLUS, Cioloş şi Voiculescu, vor ieşirea de la guvernare. De la bani se-mpute Coaliţia

În şedinţa conducerii USR PLUS de luni dimineață, pe fondul scandalurilor din jurul premierului Cîțu din ultima vreme, s-a pus şi problema ieşirii de la guvernare. Potrivit unor surse din cadrul ședinței, nu dezvăluirile despre premierul Cîţu îi frământă pe cei din USR PLUS, ci nominalizarea anunțată de Florin Cîțu pentru Ministerul Finanțelor Publice, în persoana lui Dan Vîlceanu.

Potrivit surselor participante la ședință (şi care s-au destăinuit la stiripesurse.ro), Dacian Cioloș și Vlad Voiculescu au cerut ieșirea de la guvernare. Cioloș încearcă astfel să se poziționeze în interiorul partidului, în vederea apropiatului congres, în care va fi ales un președinte unic.

În cadrul ședinței se discută cu argumente pro și contra ieșirii de la guvernare, însă nu se va lua o decizie finală în această ședință.

O mare parte dintre liderii USR PLUS sunt nemulțumiți de nominalizarea lui Dan Vîlceanu la Finanțe, susținând că acesta nu va face decât să ajute la direcționarea tuturor resurselor către aleșii liberali.

Adauga comentariu