Secretele ecommerce-ului vor fi dezvaluite la Cluj de catre Bitdefender, Google si F64, in cadrul Conferintei TeCOMM

La sfarsitul lunii octombrie, va avea loc la Cluj conferinta dedicata comertului online, TeCOMM. Ideea unei conferinte de comert electronic a aparut ca un raspuns la nevoia administratorilor magazinelor virtuale pentru o platforma de interactiune cu ceilalti reprezentanti ai ecommerce-ului si cu cei care le pot impartasi din cunostintele si experienta lor in domeniul marketingului online. Conferinta TeCOMM are loc la Grand Hotel Italia, iar accesul la workshop-uri si prezentari se face prin inregistrarea pe site. Sunt asteptati peste 400 de participanti.

Speakeri cu experienta in SEO (Search Engine Optimization), SEM(Search Engine Marketing), web analytics, branding si usability, adusi din Marea Britanie, Germania, Belgia si, desigur, Romania, vor impartasi din cunostintele lor si vor oferi solutii la problemele ridicate de participanti. Vor lua cuvantul reprezentanti ai Bitdefender, Google, F64, Cargus, Fashion Days, Aoro.ro, Estee Lauder, Fan Curier.

Temele abordate sunt menite sa vina in ajutorul participantilor si sa le ofere solutii practice, cu aplicabilitate imediata, pentru toate cateogriile de magazine online: strategii de vanzare, campanii de promovare online,  metode de anticipare si intelegere a comportamentului consumatorului, securitatea platilor online si evitarea fraudelor, probleme de logistica, livrarea produselor, tehnici de conversie a vizitatorilor in viitori clienti. Toate aceste strategii de marketing online prezentate in cadrul conferintei au fost testate si aplicate cu succes in vestul Europei.

Conferinta se desfasoara pe parcursul a doua zile, 30 si 31 octombrie, prilej cu care, pe langa prezentari, workshop-uri si dezbateri, sunt organizate si 3 alte conferinte conexe: MarkDay, o zi de workshopuri dedicata marketingului digital, Hot Spot Fashion - o conferinta dedicata retail-ului online de fashion – si Digital Travel Forum, o conferinta care are in vizor turismul online. Prima zi de conferinta se va incheia cu o gala in cadrul careia vor fi premiate persoane si companii care inoveaza industria de comert online.

TeCOMM pune la dispozitie si o  zona expozitionala, in care sunt prezentate servicii pentru magazinele online, platforme, aplicatii si tool-uri pentru ecommerce. Zona expozitionala este dedicata atat participantilor la eveniment, cat si vizitatorilor care doresc sa intre in contact cu furnizorii de solutii ecommerce.

Datorita numarului mare de solicitari, evenimentul va fi reeditat si la Iasi, in 6 noiembrie, intr-o formula mai concentrata, intr-o singura zi.

Organizatorii evenimentului sunt Libero Events, care au in palmares, pe langa TeCOMM, Conferinta de Business Feminin, Targul de turism Touristica, Expoconferinta de Resurse Umane - HR Summit, Software Architecture Day, peste 30 de proiecte implementate cu succes. Libero Events si-au inceput activitatea in 2009, cu targuri si expozitii, iar din 2011 organizeaza si conferinte in Cluj, Iasi, Timisoara si Bucuresti.

 

Sursa foto: Libero Events

Adauga comentariu