Secolul „comunicării” la Poșta din Cluj-Napoca. Pensiile prin Poșta Română nu vor ajunge la timp

Oricât ai încerca să iei legătura telefonic cu un reprezentat al poștei pentru comunicare din Cluj, ori cu directorul de la Direcția Regională Cluj-Napoca îți este imposibil.

În multe județe din țară este o problemă majoră a lipsei de poștași.  Numărul scăzut de poștași la nivelul întregii țări mărește timpul necesar pentru împărțirea tuturor pensiilor. Criza acută de personal în acest sector este demonstrată de anunțul prioritar postat pe pagina de internet posta-romana.ro.

Care e situația la Cluj, oficial, nu știm. Știm doar că lipsa de responsabilitate și de respectare a funcțiilor înalte este egală cu zero. Am sunat la  Direcția Regională Cluj-Napoca pentru a ni se face legătura cu directorul regional. Ni s-a transmis că directorul regional este angajat într-o conversație telefonică, dar ne va resuna.

Bineînțeles, directorul regional nu ne-a sunat ci ne-a pasat spre departamentul de comunicare de la București.

Este de-a dreptul trist ca în funcția de conducere a unei direcții regionale  să nu fii în stare să dai niște detalii despre situația în care se afla Direcția pe care o conduci.

Până în data de 15 ianuarie, pensiile ar trebui să ajungă la cetățeni. Însă luna aceasta plata pensiilor prin Poșta Română se va face până în data de 17 ianuarie.

Citește și: Poșta Română din Cluj, încremenită în timp: rampele de acces pentru persoanele cu dizabilități lipsesc, iar cozile au rămas ca pe vremea lui Nea Nicu FOTO&VIDEO

 

Adauga comentariu