Sechestrată, violată și bătută timp de 15 zile. Tânăra a scăpat din locuința agresorului, un recidivist din Turda! ANCHETATORII l-au arestat DUPĂ o LUNĂ

O poveste demnă de filmele de groază s-a încheiat cu arestarea agresorului la o LUNĂ după denunțul victimei. În urmă cu mai bine de o lună o femeie de 31 de ani din localitatea Band (județul Mureș) a fost sechestrată de către un turdean recidivist care a violat-o și bătut-o timp de 15 zile.

Sursele Ziar de Cluj susțin că femeia a fost luată de pe stradă și a amenințată cu bătaia. Sub amenințare, aceasta a fost dusă într-o locuință închiriată de agresor, unde a fost supusă la chinuri groaznice. 

„Într-una din zile a violat-o timp de 18 ore!!!”, precizează sursele. 

Agresorul se numește Călin Lăcătuș, cunoscut după porecla ”Nebunul”, un recidivist condamnat anterior la  șapte ani de închisoare în mai multe dosare de tâlhărie și lovire și alte violențe. Bărbatul fusese eliberat din Penitenciarul Baia Mare în luna aprilie a acestui an. 

Tânăra a fost sechestrată undeva pe 5 octombrie 2020 și a reușit să scape după 15 zile! Primul lucru pe care l-a făcut aceasta a fost să se prezinte la IPJ Mureș și să depună plângere împotriva agresorului. Cercetările au fost preluate de către IPJ Cluj - Poliția Turda, iar după O LUNĂ de zile procurorii de la Parchetul Judecătoriei Turda au cerut arestare pe numele Călin Lăcătuș. 

„În baza art 223 aliniat 2 Cod de procedură penală, art 202 alin 1, 3 , 4 lit e Cod de procedură penală , art 226 Cod de procedură penală admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda. Dispune arestarea preventive, pentru 30 de zile, incepand de azi, 18.11.2020 pana in data de 17.12.2020 inclusiv a inculpatului : L C – cercetat penal pentru savarsirea infracţiunilor de lipsire de libertate in mod ilegal, viol, lovire, ameninţare, violare de domiciliu, distrugere, concurs (infracţiunile de lipsire de libertate in mod ilegal, viol, lovire fiind avute în vedere la dispunerea măsurii preventive). În baza art. 275 alin. 3 Cod procedură penală, cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare cu persoanele prezente şi comunicare cu persoanele lipsă”, se arată în soluția dată de Judecătoria Turda. 

OARE nu se impune DEMISIA prim-procurorului Cioban Vasile Călin de la PJ TURDA???

Din 21 octombrie (data în care IPJ Mureș transmite plângerea victimei la Poliția Turda) și până în 20 NOIEMBRIE agresorul a umbla liber și nestingherit de nimeni, având posibilitatea de a produce noi victime!

 

Adauga comentariu