Se vinde Crazy Cafe

Comentarii

adi bmb

18.06.2014 01:32

ma mir ca au rezistat atata. am fost si eu o odata cu niste prieteni si ne-am comandat fiecare cocktailuri. ni s-au adus niste "cocktailuri" foarte slabe,abia se simtea gustul. cand am intrebat ospatarita ( care parea de fapt ceva sefa pe acolo ) de ce sunt asa slabe aceste bauturi ni s-a raspuns " astea sunt portiile!" haha - am baut jumate din ele, platit si la revedere .. in veci.

Rusu Raul

23.06.2014 11:55

Buna ziua, sint client al acestei cafenele de cind s-a deschis ( aprox acum 6 ani ) servirea este ireprosabila , calitatea produselor deasemenea.Atmosfera  de la  petrecerile la care am participat  si nu putine  a fost excelenta .Sint suficiente baruri si cafenele in Cluj  dar atmosfera de aici e aparte , daca vii de 2,3 ori nu te mai duci in alta parte .Pt mine e ca si cind as fi la mine acasa .Sper sa dainuie mult si bine  si de acum incolo .Succes actualilor si viitorilor proprietari !

Sorin Dinu

20.08.2014 09:07

Deja are o reputație foarte proastă localul în zonă și în ultimele luni n-a mai dat nimeni pe-acolo. Cine-l cumpără, cumpără și reputația.

Adauga comentariu