Se sparge inca o strada in centrul-santier al Clujului

Daca nu era de ajuns ca strada George Baritiu e sapata pe ambele sensuri de mers, iar circulatia masinilor si a tramvaielor e grav ingreunata in zona, a venit si randul strazii Cardinal Iuliu Hossu sa fie transformata in santier.

Soferii care dimineata au nevoie de zeci de minute sa treaca de intersectia de la Opera Maghiara intampina acum un nou obstacol daca aleg sa isi continue drumul pe strada Cardinal Iuliu Hossu. Strada e blocata pe un sens de circulatie de camioane si utilaje care nu contenesc sa mai sparga asfaltul.

"Deja nu mai stiu ce traseu sa aleg dimineata. Toata ruta pe care circulam de obicei e sparta, semaforul din intersectie de la Operam Maghiara nu mai functioneaza, e un adevarat haos", spune un sofer clujean.

Reprezentantii Electrica efectueaza lucrari in zona”, spun cei de la Primaria Cluj-Napoca. Reprezentantii municipalitatii nu au precizat, insa, pe cate zile o sa se intinda lucrarile care ingreuneaza circulatia automobilelor intr-un centru deja sufocat de santiere.

Comentarii

bogdan

13.07.2015 21:23

Nu stiu de unde gasesc atatea excavatoare si buldo sa sparga tot clujul...

Sabina

29.07.2015 12:16

E greu de inteles cum se administreaza santierul asta!!! Oare de ce nu termina o strada inainte de a sapa alte zece???Chiar nu au vazut cum se lucreaza in occident? Cand se inchide o artera principala, se mobilizeaza toate fortele si e gata in maxim cateva zile! Abia apoi sapa alta... si orasul nu are de suferit! Aici, stam si rabdam de luni intregi haosul asta... Chiar nu este cine sa coordoneze mai eficient echipele razlete de muncitori??? Cica oamenii au facut reclamatii ca se face zgomot noaptea... hai sa fim seriosi, daca am sti ca lucreaza eficient, cred ca toti am rabda 2-3 nopti de zgomot in locul a luni intregi de chin si haos in tot Clujul!!!Acum ce asteapta, inceperea scolilor si facultatilor???

Adauga comentariu