SE RUP LANȚURI DE IUBIRE? Marcel Ciolacu îl contrazice pe ”Domn' Profesor: ”Pro România nu este partid de stânga”

Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat vineri, legat de dorinta lui Vasile Dîncu, liderul CN al PSD, de a face pentru alegerile din 2024 un proiect de stanga in care sa intre si Pro Romania, plus revenirea lui Victor Ponta in PSD, că Pro România nu este partid de stânga. Simplu fapt că scheletul ProRomânia a fost făcut pe oameni care au plecat din PSD nu înseamnă că a legiferat ca un partid de stânga, spune Marcel Ciolacu.

„Nu am purtat nicio discuţie, dar am o părere puţin diferită faţă de cea a dlui Dîncu - faptul că singurul partid de stânga din România este Partidul Social Democrat. De altfel, este singurul partid care face parte din familia internaţională socialistă. Simplu fapt că scheletul ProRomânia a fost făcut pe oameni care au plecat din PSD nu înseamnă că ProRomânia s-a legiferat ca un partid de stânga”, spune Marcel Ciolacu.

Reacţia lui Ciolacu vine ca urmare a declaraţiilor preşedintelui Consiliului Naţional al PSD, Vasile Dîncu.

Vasile Dîncu afirma în februarie, la Prima Tv, că PSD îşi propune înfiinţarea unei „platforme" de stânga, care să reunească în jurul său formaţiunile din aceasta zonă politică, inclusiv Pro România, fără a proceda la absorbţii de partide mici, ci PSD având rolul de „dirijor” al stângii politice.

Adauga comentariu