Se reiau examinările practice pentru obținerea permisului de conducere

Insitutuția Prefectului Cluj anunță faptul că începând cu data de 9 iunie 2020 se va relua susținerea probei practice pentru obținerea permisului de conducere. Pentru început vor avea prioritate candidații care au fost programați, dar nu au reușit să susțină această probă, examinările fiind suspendate pe perioada stării de urgență.

”Acest anunț se referă doar la candidații care au fost programați pentru susținerea probei practice în perioada în care această probă a fost suspendată, respectiv 17.03. – 01.06.2020. Reprogramarea acestor candidați s-a efectuat în mod automat de către serviciul public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Cluj, respectând cronologia programării anterioare”, potrivit unui anunț al Instituției Prefectului Cluj.

Pentru elevii/candidații care nu au avut programări în acest interval, activitatea de examinare teoretică și planificarea pentru proba practică va fi reluată la o dată ulterioară care va fi publicată pe site-ul Instituției prefectului – Județul Cluj. 

Candidații care au fost planificați se vor prezenta la locul de întâlnire având asupra lor documentul de identitate, dosarul de examinare cu documentele prezentate în momemntul efectuării planificării și masca de protecție, eventual mănuși de protecție. Examinatorul, candidatul și martorul vor purta echipamentul de protecție pe toată durata de desfășurare a probei, în lipsa acestora putând fi refuzată susținerea probei. La locul de întâlnire vor avea acces numai candidatul și instructorul auto, fără participarea aparținătorilor. 

În continuare prezentăm echivalarea programărilor la proba practică din perioada stării de urgență și alertă, cu noile date pentru efectuarea acestei probe de examen: 

 

Adauga comentariu