Se rasuceste Benny Hill in mormant: Sulea vrea la Primaria Clujului

Dupa Mihai Seplecan, cel caruia decebalul outdoorului i-a promis ca-l face primar, iata ca PNL, partea galbena a coalitiei ipocrite, arunca in piata gluma anului: Horea Sulea vrea sa-l contracandideze pe Boc la Primaria Clujului. Peste 130.000 de ip-uri din Cluj-Napoca au ras de s-au cutremurat, refuzand sa afiseze aceasta gogomanie iscata de laboratoarele de analiza ale lui Pitonul si Protocol. “E perversa duma”, si-au spus ei, “o aruncam pe piata sa vedem cum o mesteca clujenii”, si-or fi zis, la vreo sedinta, marii piaristi din Florida City. Si, pana la urma, ideea nu e rea. Daca tot si-au unit fortele intr-o minunata coalitie, am putea organiza un consiliu al primarilor Clujului, pe langa consiliul consilierilor Clujului, in care cefe luminate precum Boc, Seplecan si Sulea sa ne mestece viitorul ca pe niste seminte de bostan, asa cum au facut ei la carciuma din sat in copilarie.

Singurul clujean care ar fi cu adevarat fericit ar fi celebrul Pali, care in sfarsit si-ar putea indelini un vis din copilarie: ca in loc de un pistol, sa aiba trei pistoale. Doamne, ce a ajuns Clujul asta!

De la PNL, mai sugeram sa se pregateasca pe margine pentru Primarie: Radu Moisin, Ionica Pop, Ovidiu Campean si Adrian Papahagi (care sa revina spectaculos). Moisin o sa-l delege pe Nelson Mondialul, iar pe Tise nu-l mai punem la socoteala, daca e sa ne luam dupa hartiile de la exproprierile terenurilor de la aeroport, pe care DNA Cluj le-a ridicat azi.

Le sugeram pedelistilor sa inceapa sa cante in cor primele patru versuri din vechiul imn care o data ii dadea castigatori:

Umbla vorba de soroc
Verde inrourat
Ca noi n-am ave noroc
Verde inrourat.

Comentarii

:))))))))))))))...

15.07.2015 18:30

:))))))))))))))))))))))))))))))))))

Adauga comentariu