Se pregateste asaltul final pentru alungarea lui Lucan de la sefia Institutului de Urologie si Transplant Renal

Saracul Mihai Lucan, se vede ca imbatraneste! Dupa o viata in care a calcat peste destinele altora si nu a lasat loc la facturier pentru nimeni, Lucan a ajuns sa fie contestat de chiar discipolii lui. In mintea sa imbatranita, caci si-a cam indoit instinctele de cand e sub presiune, Lucan a crezut ca, daca isi pune sef nou la Institut, pe Silviu Moga, atunci isi va face rost de un sclav care sa faca ce ordona Mai Presusul. Cand colo, Moga, nesimtitul, indrazneste sa nu asculte de Marele Profesor. Intre timp, si alti medici au prins glas, e adevarat mai pe la spate. Adrian Barbos, Alina Elec, Cornel Burghelea, Liviu Ghervan si altii incep sa maraie pe la colturi. 

Mai mult, Sanda Baciu, tartora financiaro-contabiliceasca a Institutului, a fost auzita spunand ca ea il va ingropa pe Lucan, daca sar procurorii cu duba pe Institut, fiindca nu are de gand sa faca puscarie pentru nimeni. Si vorba aia, Sanda Baciu stie multe. De exemplu, stie ca Institutul are datorii la Synevo de peste 400 000 de euro.

E scandal mare acolo, am inteles de la niste asistente ca toata lumea inregistreaza pe toata lumea. Si am mai aflat ceva, noi, ziaristii. Ca domnul Mihai Lucan l-a operat recent pe tatal Laviniei Sandru, ocazie cu care domnul profesor nu a ezitat sa isi comande un interviu "pe masura" la Realitatea TV cu limbi in cur si cu smiorcaieli despre cate datorii are institutul si cate a facut el, luncanul, pentru institutie. 

Noi insa am dori sa il rugam pe domnul Lucan ceva: sa vorbeasca putin mai tare cand merge pe holurile institutului, fiindca nu auzim bine ce zice. Multumim.

PS: Misule, ce mai face Iubi?

Comentarii

Vasile

16.02.2017 14:09

E foarte interesant ce se va întâmpla după ce va pleca tatuca Lucan de la Institutul de Transplant...
Având în vedere că Lucan junior nu a reușit să devină conferențiar, șansele acestei "nobile" dinastii de a perpetua, sunt reduse la minimum... -:)

Deși Ghervan e conferențiar, nu cred că are suficiente pile ca să preia conducerea ulterioară...

Va depinde de Nelu Coman, cred, ce se va întâmpla cu acest institut ulterior... Asta deoarece la Clujana sunt o grămadă de specialiști fără posturi, care abia așteaptă să prindă și ei un post pe undeva, deoarece doar din gărzi și ciubuceala nu cred că vor putea trai la nesfârșit... Acest lucru ar trebui să le dea de gândit discipolilor lui Lucan, care vor mai rămâne după plecarea lui, că dacă își aduce ac Coman oamenii lui, s-ar putea să mârâie pe la alte colțuri... :-)

Vom trăi și vom vedea...

Un Transplantat

16.02.2017 22:07

Dupa plecarea Profesorului Lucan, o sa fie jale cu suspine. Institulul de Urologie si Transplant nu va mai fi ce a fost. Pacat pentru noi ...noi pacientii care nu prea mai avem sanse de viata lunga post-transplant.

Adauga comentariu