Se naste o noua Mihaela Rus. Crina Ciocian face din tine The Woman, dar cu banii 'nainte, ca la... cea mai buna versiune a ta

Avaaai, cand am publicat articolul ASTA despre Mihaela Rus (apropo, ati vazut ca mai nou o linge in cur pe agramata de Grapini?), aratand ca se foloseste de femeile de afaceri din oras ca sa le tapeze de bani, am primit telefoane de felicitare, adicatelea, bre, Liviu, noi toti stim ca de aia o face, bine ca ai zis-o.

De o vreme insa, Mihaela Rus are concurenta. In oras se nasc noi stele ale pseudopiarului, Crina Ciocian cu The Woman si Florin Bugnar, cu o susanea la care nu ne-am chinuit sa ii retinem numele, in fine, ceva ingretosator.

Citind acest articol, nu veti putea zice ca avem ceva cu Crina Ciocian, de vreme ce acum 3 ani, Ziar de Cluj a fost singura publicatie care i-a acordat atentie publicand un portret despre ea, vorba aia, singurul scalabil pe goagal (vezi Povestea Crinei Ciocian, ”the woman” ce organizează ”The Woman ...).

Doamna este specializata pe organizarea de evenimente, printre care ne amintim de Touristica si de The Woman. Dupa locul gol lasat de Sonia Nechifor pe acest segment, Ciocian si-a luat in serios rolul de copy-cat al mashterei Mihaela Rus. Spre deosebire de Mihaaa, Crina insa este mai putin rabdulie si mai perversa comercial. Dupa ce ani de zile s-a milogit de diverse gagici sa vina la evnimentul The Woman si sa behaie a fericire la vederea acestui monument feminist de PR, Crina s-a smecherit si, de anul asta, a inceput sa isi asasineze tagma feminina cu telefoane ce se voiau a fi "invitatii". Problema cu invitatiile insa e ca sunt doar de forma unui email, insa daca il citesti, vezi ca trebuie sa platesti cam 59 de euro pana la 149 (!) de euro pentru pachetul VIP. 

Va rog sa ma credeti ca tupeul asta de a cere inainte bani ca la, va rog sa ma scuzati, bordel, nu il are nici biata Miha, care, saraca de ea, se chinuie mai intai cu niscai concerte si petreceri in ie ori un cor cu "lasamnituamnapomniiveeeeeeeeeerzi", si abia apoi isi factureaza victimele. 

Ce suflet hain, puteti avea, doamna Ciocian! Suntem foarte curiosi cate fraiere se vor duce pe cascaval la The Woman si cate vor primi invitatii pe neve (stiti doar obiceiul de la Cluj - "saluuunuaioinvitatielatiiiifsauantoool?").

Florin Bugnar? Mai incolo. Ca si el e un Mihael Rus, dar macar chiar se chinuie sa faca networking adevarat in business.

Comentarii

dan

14.03.2018 09:26

sunteti atat de rau cu divele astea:)

Adauga comentariu