Se cauta donatii pentru "Ajutor intr-o cutie"

50 de familii nevoiase din Cluj, oameni cu venituri foarte mici, mame singure cu multi copii sau batrani neajutorati au ca singura bucurie de Craciun cutia cu alimente si diverse bunuri utile daruita de cei de la Asociatia Hannah. Cei care vor sa faca o fapta buna in pragul Sarbatorilor de Iarna sunt asteptati sa contribuie cu bani sau alimente de baza.

Deschide-ti inima, deoarece Mos Craciun nu trece de la cei saraci. Acesta este indemnul oficialilor asociatiei care de cativa ani face eforturi sa le ofere cate o bucurie acestor familii defavorizate. 

Cei care vor sa ajute sunt asteptati sa duca alimente de baza, fie ca e vorba de zahar, ulei, orez sau faina, dar si bani sau bonuri de masa la biserica Betel din Manastur, pe strada Ravasului, nr. 46, pana in 17 decembrie.. 

La final se alcatuieste cate un pachet standard pentru fiecare din cele aproximativ 60 de familii nevoiase pentru care se face campania. In preajma Craciunului voluntarii asociatiei merg la fiecare acasa si “livreaza” alimentele. 

“E multa bucurie in familiile la care mergem cu pachete. Sunt unii la care mergem prima data si au o surpriza uriasa, nu se asteapta la asa ceva. Altii se bazeaza pe aceste alimente pe care le ducem noi. E o bucurie si un ajutor de care ei au nevoie. Chiar daca pachetul poate ca nu e asa de mare, e un sprijin pentru ei”, adauga responsabila de la asociatie, a declarat Adina Iuga, reprezentanta a Asociatiei, in timpul campaniei de Pasti din acest an.

Proiectul “Ajutor intr-o cutie” a inceput inca din 2006. Membrii Asociatiei Crestine de Ajutorare Hannah ii ajuta pe nevoiasi in acest fel mai ales in preajma sarbatorilor de Pasti si de Craciun, uneori si de 1 Iunie.  

Adauga comentariu