Se amplasează terase pe două străzi din centrul Clujului. A început demontarea stâlpilor fixați recent

Două străzi din centrul municipiului Cluj-Napoca vor deveni un spațiu de distracție și socializare pentru clujeni. Drept dovadă, un stâlp amplasat la intersecția străzilor Sextil Pușcariu cu Emile Zola urmează să fie demontat pentru a face loc teraselor de alimentație publică. 

Străzile Emile Zola și Sextil Pușcariu, modernizate în urmă cu un an, parte a proiectului de modernizare a străzilor din centrul municipiului Cluj-Napoca, inclusiv a arterei Regele Ferdinand, vor face loc teraselor de alimentație publică. 


În acest sens, consilierii locali se pregătesc să aprobe un proiect de hotărâre privind închirierea prin licitație publică a terenurilor destinate amplasării teraselor de alimentație publică, situate în municipiul Cluj-Napoca, pe str. Emile Zola și str. Sextil Pușcariu.

Cine a pus stâlpul în drum?

Încă de la realizarea lucrărilor de modernizare a acestor două străzi, Ziar de Cluj semnala numărul insuficient de arbori comparativ cu numărul stâlpilor de protecție și demarcație a zonei pietonale de carosabil. 

Emile Zola după modernizare

Sextil Pușcariu după modernizare

Arborii prevăzuți să fie plantați pe această stradă nu și-au mai aflat rostul, context în care au fost amplasați câțiva stâlpi...

Înainte de votul consilierilor locali, de afișarea condițiilor și criteriilor privind licitația pentru terenurile destinate amplasării teraselor, în fapt a și început demontarea stâlpilor fixați în urmă cu un an de zile. 

Adauga comentariu