Se alunecă în parkingul Negoiu de parcă ar fi patinoar

Șoferii sunt avertizați să circule cu atenție în Parkingul Negoiu din Mănăștur deoarece suprafața este foarte alunecoasă și există riscul producerii unor accidente. 

”Cei care aveti parcare pe 5a sau 5b in parkingul din Negoiu-Mehedinti aveti grija, cum coborati pe 4b, aluneca de parca ar fi patinoar! Fara miscari bruste ca va treziti in masina din fata”, avertizează un șofer.

Din declarațiile șoferilor se pare că suprafața este alunecoasă, iar contactul cu zăpada de pe roți transformă parcarea în adevărat patinoar. 

”Se pare că cine a gândit parkingul l-a gindit pe țară tropicala, nici vorbă să apară iarna zăpada de pe roți!”, potrivit unui alt șofer. 

Parkingul Negoiu, început în 2013, a fost finalizat în 2018, cu o întârziere de 3 ani. Deși lucrările au fost încheiate în decembrie 2017, parkingul nu a putut fi dat în folosință din cauza lipsei unui aviz de la Pompieri. Primăria a avut nevoie de șase luni ca să remedieze problemele semnalate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență.

De altfel, Ziar de Cluj, a semnalat și faptul că mașinile sunt parcate în continuare pe trotuar, deși parkingul nu este niciodată ocupat la capacitatea sa totală. Reprezentnații Primăriei susțin că toate locurile din parking au fost alocate, dar probabil că unii clujeni preferă să își lase mașina tot e trotuar. 

sursa foto: Facebook/InfoTraficJudCluj

 

 

Adauga comentariu