Se aliniază planetele pentru CFR? Celtic vine cu rezervele, fanii scoțieni le cer să PIARDĂ, însă Dan Petrescu rămâne pesimist: „Va fi un miracol să ne calificăm”

Situație perfectă pentru CFR Cluj înainte de meciul cu Celtic Glasgow din această seară. Clujenii au nevoie de un punct în Gruia pentru a obține o calificare spectaculoasă în primăvara europeană, iar planetele par a se fi aliniat. 

Celtic vine cu rezervele, fanii le cer să piardă

Celtic a obținut calificarea matematică etapa trecută, astfel că au deplasat la Cluj un lot format din rezerve (nu mai puțin 7 jucători au rămas în Scoția). Scott Brown, Forster, McGregor, Edouard, Christie, Simunovic și Rogic nu au făcut deplasarea.

Fanii scoțieni le cer jucătorilor să piardă!

Fanii lui Celtic nu au uitat de conflictul avut cu huliganii lui Lazio Roma, atunci când doi scoțieni au ajuns la spital înjunghiați. Astfel, sute de suporteri au transmis mesaje clare pe internet prin care le cer favoriților să piardă. Suporterii scoțieni nu concep ca Lazio să se califice mai departe, iar jucătorii nu au niciun motiv să-i supere, un alt argument care îi face favoriți pe cei de la CFR Cluj.

Dan Petrescu joacă teatru, de dragul calificării

Dan Petrescu știe foarte bine că CFR Cluj e favorită clară în a obține cel puțin un egal. Cu toate acestea, antrenorul joacă o carte interesantă, a pesimistului. Antrenorul nu vrea, astfel, să pună presiune pe jucătorii săi, lucru de înțeles. „Celtic, şi cu echipa a treia va câştiga campionatul în România. Dacă ne vom califica va fi un mic miracol. Nu mă aşteptam nici 1% să jucăm ultimul meci acasă şi să avem nevoie de doar un punct ca să ne calificăm. Dacă nu ne vom califica, poate va fi unul dintre cele mai triste momente din cariera mea”, a declarat SuperDan.

Casele de pariuri au încredere în CFR Cluj

Casele de pariuri știu prea bine că CFR are șanse mari să obțină calificarea, astfel că nu e de mirare că o victorie a clujenilor a scăzut la 1.90 (de la 2.30). Ca fapt divers, în meciul precedent, câștigat de CFR în Scoția, clujenii au avut cotă 6.00. La ultima întâlnire din Gruia dintre CFR și Celtic, terminată cu scorul de 1-1 în Gruia (în Champions League), CFR era cotată cu 3.50 pentru victorie!

CFR Cluj - Celtic Glasgow se va disputa de la ora 19:55 pe arena „Dr. Constantin Rădulescu”, din Gruia.

Adauga comentariu