Scrisoarea lui Lucan prin care cerea pământ pentru Lukmed. Punctul 0 al falimentului ICUTR Cluj-Napoca! EXCLUSIV

Lukmed semna pe 15 martie 2004 o scrisoare către Consiliul Local Cluj-Napoca. Deși ei aveau nevoie de un teren pe care să amplaseze actuala clinică din Zorilor, cu același aer de superioritate, adresa începe cu „vă mulțumim pentru că ați apelat la clinica noastră”. Vorbim de perioada de sfârșit de mandat al fostului primar, Gheorghe Funar, momentul în care, în CL Cluj-Napoca trecea proiectul de hotărâre 570-2004, o presupusă asociere cu Lukmed. Într-un material publicat săptămâna trecută, Ziar de Cluj a prezentat cele trei hotărâri al CL, luate în 2006, în mandatul lui Emil Boc.

Între timp, cu ajutorul angajaților din Primărie am reușit să obținem scrisoarea prin care Lukmed motiva necesitatea colaborării cu administrația locală.

scrisoarea prin care lucan cere pamantul de sub Lukmed

 

Scrisoarea prin care Mihai Lucan cere terenul de sub Lukmed

„Clinica privată chirurgicală Lukmed este o unitate medicală ambulatorie ce oferă servicii diversificate de chirurgie minim invazivă(...). Personalul medical care își desfășoară activitatea în clinica noastră este unul de excepție, condus și coordonat de domnul profesor Doctor Mihai Lucan” se arată în adresa respectivă.

După o expunere îndelungată a performanței Lukmed, se recunoaște nevoia de asociere cu CL Cluj-Napoca, menționând că această colaborare va fi o premieră „în aria noastră”.

„În consecință, apelăm la dumneavoastră cu propunerea unei asocieri investiționale între clinica Lukmed și Consiliul Local Cluj-Napoca pentru construcția și darea în folosință a unei clădiri în care să se poată presta acest tip de servicii medicale, care au de altfel caracter de unicat pentru aria noastră geografică”, mai preciza Lucan.

Și așa a și început colaborarea ce urma să ducă Institutul Clinic de Transplant Renal Cluj în pragul falimentului.

Pentru a atrage atenția prin faptul că e o oportunitate, cu ajutorul căreia Lucan va face un bine comunității, acesta a specificat în adresă și propunerea de participațiune în asocierea respectivă.

„Propunerea noastră vizează participarea Consiliului Lucan Cluj-Napoca cu o suprafață de 1000 metri pătrați de teren pentru construcție, situat în Cluj-Napoca, strada Republicii colț cu strada Șoimului(...). Asocierea investițională propusă este pe o durată de 49 de ani, Consiliului Local Cluj-Napoca revenindu-i cota de participare în asociere în sumă de 2000 euro/an”, preciza Lucan măcelarul în încheierea adresei.

Tot printre ultimele rânduri el convingea că destinația clădirii era o Clinică de Chirurgie Minim Invazivă, fără a enunța intențiile de a subcontracta parte din teren și din clădire unei alte entități juridice, pentru a scoate din subînchiriere alte venituri.

 

Comentarii

VLAD RACUL

10.01.2018 07:04

George Coşbuc(...)Voi ce-aveţi îngropat aici?Voi grâu? Dar noi strămoşi şi taţiNoi mame şi surori şi fraţi!În lături, venetici!Pământul nostru-i scump şi sfânt,Că el ni-e leagăn şi mormânt;Cu sânge cald l-am apărat,Şi câte ape l-au udatSunt numai lacrimi ce-am vărsat -Noi vrem pământ!N-avem puteri şi chip de-acumSă mai trăim cerşind mereu,Că prea ne schingiuiesc cum vreuStăpâni luaţi din drum!Să nu dea Dumnezeu cel sfânt,Să vrem noi sânge, nu pământ!Când nu vom mai putea răbda,Când foamea ne va răscula,Hristoşi să fiţi, nu veţi scăpaNici în mormânt!

Mya

14.01.2018 08:35

Nu doar Lucan a falimentat icutr dar acum nu și mai amintesc nimic .Fam Elec d na Elec racola pacienții pt lukmed iar Elec florin opera și dr Suciu care negocia prețul operatiilor la lukmed și acum da declarații împotriva lui Lucan

Adauga comentariu