Scrisoarea celor de la TAC medicină veterinară către primarul Cristian Matei: „Vă bateți joc de noi, asta vrem să știți, (...)după ani lungi de abuz, furt și infracțiune pe care le-ați încurajat”

ONG-ul Transylvania Animal Care - medicină veterinară socială a publicat o scrisoare adresată primarului din Turda, Cristian Matei. Reprezentanții organizației non-guvernamentale acuză edilul mutat din PSD la PNL de complicitate la mai multe infracțiuni și de bătaie de joc față de munca acestora: „Sinistrul dumneavoastră prieten, doctorul Nicolae Ciobanu s-a îmbogățit generos cu banii comunității și a ieșit la pensie liniștit, după ani lungi de abuz, furt și infracțiune pe care le-ați încurajat”, explică aceștia. 

Iată postarea celor de la TAC: 

DOMNULE PRIMAR cristian matei,
Vă scriem tot noi, echipa de medici veterinari din Cluj, tot noi, ăia care v-au scris și acum patru ani, și acum trei, și acum doi. Suntem noi, cei care lucrăm de cinci ani, cu banii noștri, în folosul orașului pe care îl conduceți. Vă bateți joc de noi, asta vrem să știți. Vă spunem asta argumentat și politicos, de cinci ani. Și în adrese oficiale, și aici, ca între oameni. De ce nu ne-ați răspuns niciodată, deși vă obligă legea și politețea elementară, rămâne unul din misterele muncii noastre de cetățeni și de oameni. Acum, nici nu mai trebuie să ne răspundeți la adresele oficiale, faptele sunt consumate. Sinistrul dumneavoastră prieten, doctorul Nicolae Ciobanu s-a îmbogățit generos cu banii comunității și a ieșit la pensie liniștit, după ani lungi de abuz, furt și infracțiune pe care le-ați încurajat.
🔵 DOMNULE PRIMAR cristian matei,
Tocmai ați făcut un contract soios cu o firmă comercială care și-a făcut și ONG, spre groaza ONG-iștilor adevărați, ca să aibă acces legal la banii comunității pe care o conduceți. Punem link-uri în secțiunea de comentarii, să știe oamenii.
🔵 DOMNULE PRIMAR cristian matei,
Tocmai ați făcut un contract rușinos cu o îmbârligătură rușinoasă, tradițională; ong-iștii sunt:
● Ioan Martin senior, medic veterinar, tată și soț
● Ioan Martin junior, medic veterinar, fiu, fost director repetat al DSV Alba, văr de președinte PSD Alba
● Angela Martin, soția seniorului, consilier juridic la Prefectura Alba
● Diana Olivia Martin, soția juniorului, nora seniorilor
● Goron Arsante, n-a auzit nimeni de el

🔵 DOMNULE PRIMAR cristian matei,
Știm că ați trecut recent de la PSD la PNL. Deci vă dor alegerile. Noi, disperați și batjocoriți, ne gândim așa: cu banii cu care ar fi trebuit să vă dăm în judecată fiindcă n-ați răspuns legal la multele noastre apeluri oficiale, o să plătim publicitate aici, să știe oamenii pe cine aleg, ce face alesul cu banii lor, câtă atenție dă managerul unui oraș unei echipe de profesioniști tineri și cinstiți, gata să facă bine, nu bani.
🔵 DOMNULE PRIMAR cristian matei,
Rugăm oamenii care ne citesc să pună ce tag-uri cred ei de folos, ca să știe presa - că, altfel, la cine să mai strigăm de neputință? - cum se fac bani soioși din câini singuri. Și de ce ne facem că plouă cu sterilizarea, dar contracte de hingherit și ucis câini, cu nonONG-uri, facem la minut.
Astea sunt tag-urile noastre:
- Recorder, Dela0.ro, Nora Dincă, RISE Project, VICE România
- PNL TURDA, Partidul Naţional Liberal
- Klaus Iohannis - #romanianormala?
#turdaintelege #TACvocacy
www.bursabinelui.ro/BursaBinelui/Proiecte/TACvocacy
Ioana Raluca Sfarlea: „Valoarea contractului intre municipiul Turda si vestitul ONG este de 50.000 de lei. Mai adaugati si un contract cu Campia Turzii - 15.000 de lei. Am spus „vestitul” ONG pentru ca s-a intins pana la aproape 300 de kilometri de Alba Iulia (unde are sediul) si are anul acesta un contract de 20.000 de lei cu orasul Negresti Oas. Si, toate astea, pe langa contractele cu orasul Teius (18.000 de lei), Petrila (55.000) de lei, comuna Galda de Jos (20.000 de lei), orasul Zlatna (50.000 de lei) și orasul Baia de Aries (25.000 de lei). În total, contracte prin incredintare directa in valoare de peste 230.000 de lei in doar o jumatate de an. (Toate sumele sunt oficiale, publicate pe SEAP).”

Adauga comentariu