Școala de Mers pe Munte

Te-ai gândit vreodată să mergi pe munte, dar nu ai știut ce fel de bocanci să îți iei, ce să pui în rucsac sau pur și simplu cum se parcurge un traseu?

Cursul elementar care te învață ce ai de făcut ca să parcurgi și să campezi responsabil pe munte isi propune sa te invete notiunile de baza! Instructorii experimentați vor face o instruire minimă pentru a putea înțelege, cel puțin teoretic, ce înseamnă să mergi pe munte. 

"Nu te vom face expert, dar îți vom prezenta noțiuni elementare despre cum să te pregătești, despre echipamentul și hainele necesare și îți vom da sfaturi/idei care să te ajute să înțelegi mai bine cultura munțomanilor. La sfârșitul cursului vom prezenta pe scurt ediția de anul acesta a Școlii de Mers pe Munte #4!", scrie in prezentare asociatia organizatoare, Tasuleasa Social.

Programul se va desfasura in 23 mai, la Casa de Cultură a Studenților Cluj Napoca, sala Transilvania!:
18:00 - 20:00 - noțiuni elementare despre hiking
20:00 - 20:30 - informații Școala de Mers pe Munte 2018

Proiectul se adresează persoanelor peste 18 ani. Intrarea este liberă și nu necesită înregistrare. Iar noi ii dedicam rubrica "Jos palaria!", in speranta ca vom avea tot mai putini turisti montani de ocazie, care pleaca neechipati si isi pun viata in pericol.

Adauga comentariu