Schimbare de 1 mld. euro: Camelia Ene devine noul CEO al MOL România

Clujeanca Kinga Daradics, cel mai tânăr CEO din industria petrolieră, predă, confor, zf.ro, frâiele MOL România Cameliei Ene, 40 de ani, executivul care s-a ocupat până acum de reţeaua de peste 200 de benzinării a grupului ungar pe plan local. MOL este al treilea cel mai puternic jucător din piaţa petrolieră locală, cu o cotă de piaţă în retail de 18,9% şi un business de peste un miliard de euro, fiind o companie caracterizată printr-un puternic apetit de extindere.

„Camelia Ene a fost numită directorul executiv al companiei MOL România după ce Kinga Daradics a intrat în con­cediu de maternitate“, au spus reprezentanţii firmei, fără a preciza dacă aceasta este sau nu o schimbare temporară.

Camelia Ene s-a alăturat echipei MOL România în luna martie a anului 2007, pe poziţia de Shop manager. În luna octombrie 2010 a preluat şi atribuţii de coordonare a departamentului de marketing, iar în mai 2013 a devenit Head of Retail, responsabilă de coordonarea activităţii reţelei de benzinării a MOL România.

Adauga comentariu