Scene de groază într-un sat, din județul Cluj: A strâns-o de gât pe fetița concubinei sale. Minora a ajuns la un centrul de plasament

Scene de groază petrecute în comuna clujeană Cătina, în urmă cu două zile. Un apel la 112 cerea intervenția Poliției Gherla la domicilui unor concubini. Bărbatul în cauză, Vasile T. a bătut-o pe fiica concubinei sale. Micuța în vârstă de 9 ani a fost trânsă de gât și împinsă pe podea, suferind leziuni corporale.

Reprezentanții IPJ Cluj s-au deplasat la domiciliul acestora, moment în care bărbatul a devenit și mai agresiv. Autoritățile l-au reținut în data de 25 aprilie, iar în cursul zilei de ieri, Judecătoria Gherla a aprobat măsura arestului preventiv pentru 30 de zile, pe numele brbatului.

Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Gherla, a emis pe numele unui bărbat de 45 de ani din comuna clujeană Cătina, mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile pentru comiterea infracţiunii de „violenţă domestică”, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul Penal.

Potrivit surselor, agresorul avea antecedente penale și când a agresat-o pe fetiță era în stare de ebrietate

Cei de la DGASPC Cluj au intervenit de urgență, iar fetița a fost dusă în centrul de plasament pentru a a primi ajutor. Micuța este elevă în clasele primare și momentan absentează de la cursuri. Surse din DGASPC povestesc că micuța este foarte politicoasă și în continuare gestul concubinului mamei sale a afectat-o, fiind traumatizată.

”Până la 3 diminieața au stat angajații de la DGASPC Cluj cu fetița și echipajul de Poliție. Unul dintre agenți i-a cumparat o ciocolățică la micuță, iar a doua zi când a venit să o viziteze în centrul de plasament, micuța i-a sărit în brațe și nu a mai vrut să îi dea drumul. Fetița este foarte speriată, dar este afectuoasă cu angajații de la centru”, ne-a povestit o sursă din DGASPC Cluj.  

Mama micuței este nevăzătoare, motiv pentru care îi va fi greu să își recupereze fetița, dat fiind că știa despre faptul că Vasile T. avea antecedente penale. 

 

„În fapt, la data de 25 aprilie , în jurul orei 18.00 poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Gherla au intervenit pentru aplanarea unui conflict la familia bărbatului, constatând că acesta fiind sub influenţa băuturilor alcoolice a agresat-o pe fiica concubinei sale în vârstă de 9 ani, strângând-o pe aceasta de gât şi împingând-o cu putere, fetiţa căzând şi lovindu-se la un picior, suferind leziuni corporale care necesită pentru vindecare 1-2 zile de îngrijiri medico-legale. Manifestările agresive ale bărbatului au continuat şi după intervenţia poliţiştilor dar fără ca cineva să mai sufere leziuni corporale” arată cei de la IPJ Cluj. 

 

Adauga comentariu