Scene de groază filmate de un amator în Mărăşti

De câteva luni încoace, locuitorii din cartierul Mărăşti au parte de adevărate secvenţe de groază, parcă decupate din clasicul film “Păsările” în regia lui Alfred Hitchcock. Mii de ciori zboară în fiecare dimineaţă în intervalul 7.00-8.00  pe traseul Cimitirul Central-Rampa de gunoi de la Pata Rât. În acest interval orar, cerul Mărăştiului se întunecă iar zgomotul produs de croncănitul  înaripatelor creează disconfort fonic cetăţenilor.

Din păcate, autorităţile locale sunt depăşite de situaţie motiv pentru care nu s-a întreprins nicio acţiune mai recentă de eradicare a stolurilor de ciori care deranjează cetăţenii. Cel mai probabil că municipalitatea se prăgăteşte de reeditarea thriller-ului din 1963, de această dată într-un scurtmetraj, pe care îl va prezenta la ediţia din acest an al Festivalului Internaţional de Film Transilvania la secţiunea “Oraşul Comoară”.

Comentarii

Ada

29.12.2016 09:41

Scene de groaza:)) Asta vedeai in centru in fiecare zi vara si toamna.....in fiecare dimineata merg la serviciu prin fata primariei pe la ora 7 fara 10 minute....asa era zilnic! Se innegrea primaria de ciori...zburau ordonat spre cladirea fosta OJT...apoi inapoi. Spectacol. Se rahateau de asa suna cand pica pe asfalt ca iti trebuia umbrela la modul cel mai serios sa nu te umple de noroc:)

Adauga comentariu