Scenă şi tipărituri de 26.000 euro pentru Zilele Clujului

Primăria Cluj-Napoca este dispusă să plătească nu mai puţin de 26.000 de euro pentru închirierea unei scene care urmează a fi amplasată în Piaţa Unirii şi pentru tipărirea unei broşuri care va fi distrubuită cu ocazia Zilelor Clujului. Printre ofertanţi se regăsesc şi firme de casă din perioada Federaţiei Share. 

În vederea închirierii scenei pe care se vor desfăşura concertele din Piaţa Unirii cu ocazia Zilelor Clujului, care se vor desfăzura în perioada 25-28 mai, primăria Cluj-Napoca este dispusă să cheltuie maxim 86,900 de lei adică aproape 5.000 de euro pentru fiecare zi de eveniment. Scena va avea dimensiunea de 16x13x10 metri şi va deţine podium, ecran cu led, sonorizare şi  lumini. Termenul de depunere al ofertelor este 17 mai iar până în prezent a fost depusă o singură ofertă din partea firmei sibiene Set Up SRL. 

Pentru mediatizarea programului evenimentelor care se vor desfăşura la Zilele Clujului, municipalitatea a scos la licitaţie serviciile de tipărire a unei broşuri. Aceasta va avea un tiraj de 70.000 de exemplare, iar costul pe bucată estimat de reprezentanţii primăriei a fost de 0,38 lei. Costul total estimat de primărie este de 26,600 lei, adică aproape 6.000 de euro.La fel ca în cazul scenei, până azi a fost depusă o singură ofertă, cea a firmei Crescent SRL din Cluj-Napoca. Trebuie reamintit faptul că Federaţia SHARE a colaborat în 2015 cu societatea Crescent SRL tot pentru servicii de tiparituri. Pentru aceste servicii de tipărituri, primăria a plătit Federaţiei SHARE, în perioada 1 iunie – 10 august şapte facturi, în sumă totală de 42.000 de lei, adică aproape 10.000 de euro.

 

Adauga comentariu