Scandalos: În plină pandemie, Asociația T9 (ramura ong-istă a USR Turda) vrea să-și ”umfle” contul bancar!

În plină pandemie și la mai puțin de 24 de ore după ce s-a confirmat primul caz de infecție cu COVID-19 la Turda, Asociația T9 (latura ong-istă a USR Turda), condusă de Andrei Suciu, candidatul propus de USR la Primăria Turda, le cere turdenilor să le bage bani în cont, ca să... sprijine Spitalul! - se arată într-un material publicat de turdeanews.net.

”Facem un apel la autoritățile și instituțiile publice locale, la agenții economici din Turda și la toți cetățenii care se pot implica să ne mobilizam pentru atingerea sumei de 500.000 RON, care este suma necesară pentru acoperirea minimului necesar pentru moment. Am discutat cu conducerea Spitalului Municipal, avem o listă a lucrurilor ce trebuie urgent cumpărate, avem nevoie de fonduri.

Dacă doriți să vă alăturați acestui efort, vă rog să ne contactați la 0755.587.516 sau prin mesaj privat pe Facebook.

UPDATE:
Nume beneficiar: ASOCIATIA T9
Banca beneficiar: RAIFFEISEN BANK S.A.
Cont beneficiar: RO87RZBR0000060018546488”, este mesajul celor de la Asociația T9, care a făcut un anunț de ”imagine”, spunâd că a donat deja 20.000 de lei către Spital.

Însă, mulți turdeni și-au pus o întrebare simplă: de ce trebuie să donezi în contul Asociației, când și asociația, la rândul ei, susține că a donat... ”în contul Spitalului Municipal”! Vor să-și recupereze banii donați?! Vor să-și facă bani pentru campania electorală (mai ales că se ia în calcul candidatura independentă a lui Andrei Suciu, în condițiile în care Alianța USR-PLUS nu-l va stabili pe el candidat comun)?! Nebuloasă totală!

Cert este că mișcarea este una pur de imagine, pentru că dacă s-ar fi urmărit strict ajutorarea Spitalului, solicitarea nu era să se alimenteze contul Asociației T9, o asociație cu implicare politică evidentă, ci s-ar fi menționat contul Spitalului sau al unui ONG independent politic.

Adauga comentariu