Scandal monstru între două clanuri de romi din Baciu: 7 persoane reținute după intervenția Serviciului pentru Acțiuni Speciale

Un scandal monstru care a degenerat într-o încăierare veritabilă între două clanuri de romi din Baciu a fost aplanat cu greu de polițiștii clujeni, care au reușit să facă liniște în zonă numai după implicarea jandarmilor și a agenților de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale (SAS). 

Pentru început, polițiștii clujeni au recurs la măsura arestului în cazul a 7 persoane, sub aspectul infracțiunii de tulburare a ordinii și liniștii publice.  

„În jurul orei 19.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au intervenit pentru aplanarea unei stări conflictuale spontane dintre două grupuri de persoane, în zona străzii Corneliu Coposu, din municipiu”, au precizat oamenii legii. 

În seara zilei de sâmbătă, zona străzii Corneliu Coposu a fost cuprinsă de panică, după ce două grupuri de romi și-au rezolvat neînțelegerile chiar pe uliță, iar zgomotul și răfuiala au cuprins, în final, întreaga zonă. De la un conflict spontan, situația a degenerat într-o bătaie ca la carte, iar pentru aplanarea acesteia a fost nevoie de implicarea jandarmilor și a agenților de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale.   

„La fața locului a fost solicitată prezența polițiștilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și a jandarmilor.

Au fost identificate persoanele care au participat la incidentul menționat, fiind derulate audieri pentru clarificarea tuturor aspectelor.

Sunt desfășurate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice, urmând a fi dispuse măsurile legale”, au declarat reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Cluj pentru Ziar de Cluj. 

După cum menționează forțele de ordine, în cazul încăierării care ar fi paralizat în seara zilei de sâmbătă o întreagă stradă, nu a fost vorba decât de un conflict spontan care ar fi degenerat ulterior.

În plus, cei implicați în conflict se cunoșteau.

„Este un conflict spontan, însă persoanele implicate se cunoșteau.

7 persoane au fost reținute pentru 24 de ore”, mai adaugă reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Cluj pentru Ziar de Cluj

În continuare, polițiștii clujeni desfășoară acțiuni de cercetare, urmând dispunerea măsurilor legale în cazul celor implicați. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sursa foto: realitateademures.net

 

Adauga comentariu